Deze enkellaarsjes zijn dé trend van het komende seizoen

Fashion door Daniëlle

Met de nazomer in aantocht kunnen we niet wachten om onze herfstige kleding weer uit de kast te trekken. De enkellaars is een fijn item om te dragen in de nazomer: je kunt ze overal mee combineren en worden nooit saai. Ook komend seizoen is de ankle boot weer een ware trend en zijn ze niet te missen in jouw garderobe. 

Lees ook: 12x lange tussenjassen onder de 80 euro

Enkellaarsjes: de trend van het komende seizoen

Vorse hak

Wat we allemaal willen is er natuurlijk netjes uitzien. Een enkellaars met een vierkante of puntige neus met een blokkerige hak is de perfecte oplossing: casual en chique. Goed te combineren met een truitje, een mom-jeans en een colbert. 

 

Wit, wit en nog eens wit

Fresh and clean: het is een feit dat witte laarsjes ontzettend opvallen en met deze leuke enkellaarsjes doe jij dat zeker.

 

Bruintinten

De bruin- en cognactinten komen in de nazomer en herfst weer helemaal terug en de western cowboy-enkellaarsjes zijn weer helemaal in. Shop hieronder de stijlvolste en stoerste enkellaarsjes.

 

Combat boots

Stappers die mooi zitten én lekker lopen is een win-winsituatie en de combat boots - ook wel de chelsea boots genoemd - zitten ook nog eens lekker warm. Wat wil je nog meer? De combat boot kun je herkennen aan de robuuste zolen en schoenvorm; je moet er van houden. 

 

Lees ook: 12x de leukste blouses met pofmouwtjes