Beauty
Beauty

Zware nacht gehad? Met deze truc verdwijnen wallen binnen 1 minuut

We hebben er allemaal wel eens last van: wallen onder de ogen. Is het niet van een avond flink stappen, dan is het wel van die enkele uurtjes slaap die je hebt kunnen pakken na het eindelijk behalen van die belangrijke deadline. Een kopje koffie, een koude douche of meer slapen kan al veel helpen, maar wanneer deze dingen niet werken, is het tijd om over te stappen naar iets anders. Met deze simpele truc ben je binnen 60 seconden af van die vervelende wallen en zie je er weer fris en fruitig uit.

Lees ook: Op deze manier beïnvloeden hormonen jouw huid

Lepel

Je zult het niet verwachten, maar je kunt je wallen snel laten wegtrekken door er kort een koude lepel op te drukken. Dit stimuleert de bloedsomloop en laat de bloedvaten samentrekken. De kringen onder jouw ogen onstaan door een slechte bloedsomloop dus door er een koude lepel op te leggen verdwijnen ze sneller. Het enige wat je nodig hebt is een koude lepel. Leg twee lepels de dag van te voren in de koelkast of een uurtje van tevoren in de vriezer. Om ervoor te zorgen dat de lepels niet aan de huid blijven plakken - want dat kan best pijnlijk zijn - is het belangrijk dat je een doekje om de lepel wikkelt of wat oogcrème op de wallen smeert voordat je de lepel aanbrengt. Druk de lepels met de bolle kant tegen de wallen aan en binnen een paar minuten zijn je wallen verdwenen!

Concealer

Een andere bekende truc om jouw wallen weg te werken is concealer.  Wanneer je niet zo van de koude lepels bent (wat we kunnen begrijpen, want het is best koud), is concealer een goed alternatief. Je kunt je kringen binnen een minuut wegwerken. Shop hieronder de fijnste en meest dekkende concealers:

 

Lees ook: Excuse me? Van deze alledaagse dingen krijg je ook rimpels