Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit zijn de leukste pop-up terrassen van Rotterdam

Hoewel de grote stad het in eerste instantie niet uitstraalt, is Rotterdam perfect om een terrasje te pakken. Als je weet waar je moet zijn heb je gegarandeerd een topdag. En hoewel er al genoeg leuke spots te vinden waren, zijn er deze zomer verschillen pop-up terrassen geopend. Plof dus lekker neer met een drankje en geniet van de stad.

pop-up terrassen RotterdamLees ook: Dit zijn de leukste diner hotspots in Rotterdam

De Palmentuin

Door de naam alleen zouden we hier al heen gaan. Dit gezellig pop-up terras in Delfshaven draait niet alleen om lekker eten en drinken. Er zullen namelijk ook exposities, optredens, filmvertoningen, markten en nog veel meer events plaatsvinden. Misschien wordt dit deze zomer dus wel het gezelligste plekje van Rotterdam. Hier kun je vanaf vrijdagmiddag het hele weekend terecht. Perfect dus om het weekend in te gaan.

Piet Heynsplein 9, Rotterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🌮PALMENTUIN ROTTERDAM🌮 (@palmentuin) op

 

A La Plancha

Ben jij ook zo gek op vis? Dan is dit pop-up restaurant waar jij deze zomer wilt zijn. Met een heerlijk terras aan de Maas op het Noordereiland kan als visliefhebber je geluk niet op. Ze serveren alleen maar duurzame, verse vis die ter plaatse wordt bereid. Geniet dus van een heerlijk gerecht met een goed glas wijn en een prachtig uitzicht op de stad.

Maaskade 74, Rotterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door A La Plancha (@ala_plancha_rotterdam) op

 

Dudok aan de Maas

Als je lekker op het terras wilt zitten in Rotterdam is een plekje aan de maas toch wel de beste plek met deze zomerse tempraturen. En ook het populaire restaurant Dudok heeft een prachtig pop-up terras geopend aan het water. Vanaf dit terras heb je een prachtig uitzicht over de Skyline van Rotterdam en dan serveren ze ook nog eens de lekkerste gerechten. Als je hier ziet voelt het echt even als vakantie.

Aan de voet van de Erasmusbrug bij de Cruise Terminal, Rotterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dudok Aan De Maas (@dudokaandemaas) op

 

Fontein Rooftop

Met de prachtige skyline van Rotterdam is het natuurlijk heerlijk om te vertoeven op een rooftop. Daarom is deze zomer restaurant Fontein geopend. Dit pop-up restaurant bevindt zich bovenop de tiende etage van een voormalig Shell-gebouw. En naast dat prachtige uitzicht is het eten ook nog eens fantastisch!

Hofplein 19, Rotterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fontein (@fontein.rotterdam) op

 

Beeld: iStock

Lees ook: Dit zijn de leukste pop-up terrassen van Amsterdam