Lifestyle
Lifestyle

Foutje, bedankt! De raarste dingen die mensen in escape rooms deden

Wie wel eens in een escaperoom is geweest, weet dat het dé plek is waar de adrenaline je lichaam overneemt. Want tijdens je race met de tikkende klok wil je die volgende puzzel te maken, dat verstopte voorwerp te vinden of die laatste deur openmaken. Genoeg reden voor sommige mensen om helemaal op te gaan in hun adrenaline rush en de gekste dingen te doen. Oeps! 

Istock

Lees ook: Waarom een karaokebar fan-tas-tisch is

Op het wereldwijde forum Reddit deelden medewerkers van escaperooms de raarste dingen die zij mensen hebben zien doen.

De houtgreep

‘’Ooit was er iemand die zo bang was geworden, dat hij een medewerker in een houtgreep hield.’’ Blame it on het overlevingsinstinct dat inkickt. 

via GIPHY

Love is all you need

''Ooit wist een man zich geen raad meer met het oplossen van de puzzel, dat hij met zijn handen een hartje vouwde en recht de camera inkeek. Ik kon niet anders dan hem een hint geven.’’ Moraal van het verhaal: love is all you need

via GIPHY

Time-out

‘’Er was ooit een gezin met kleine kinderen in de escaperoom. Op een gegeven moment zette de moeder een stoeltje buiten de kamer neer om vervolgens haar kind een time-out te geven voor de rest van de tijd.’’ Een bijzonder gevalletje standvastigheid. Nanny Jo Frost zou trots geweest zijn. 

via GIPHY

Rookpauze

‘’Terwijl een groep bezig was in een escape room, hielden ze midden in het spel een pauze en gingen ze naar buiten om te roken. Zo’n 20 minuten later kwamen ze rustig terug om weer verder te gaan.’’ Wat moet, dat moet, toch?

via GIPHY

Gat in de muur

‘’In een van de enge kamers schrok een man zo erg, dat hij met zijn vuist een gat in de deur sloeg van schrik.’’ Ai.

via GIPHY

Lees ook: Shocking! Mannen geven gemiddeld meer geld uit aan kleding dan vrouwen

Bron: Reddit