9 x snurkende mannen zijn een regelrechte ramp

Zij/hij door Redactie Ze.nl

Er kan soms niets frustrerender zijn dan een snurkende vent naast je in bed. Dacht je eindelijk eens op tijd te gaan slapen, besluit hij onophoudelijk te zagen. Wil je de avond daarna je slaap inhalen, dan begint het weer van voor af aan. Heb jij ook een snurker naast je in bed? Dan herken je de volgende punten vast wel...

1. Je bent elke ochtend al ver voor de wekker wakker omdat vriendlief harder zaagt dan elke wekker. Je zou eigenlijk zijn geluid moeten vangen om dat lawaai vervolgens te kunnen verkopen. Gat in de markt!

2. De meeste koppels ruziën over de verdeling van het dekbed, maar jullie relatie bestaat voornamelijk uit discussies over zijn irritante gezaag. Middenin de nacht sla je hem met alle kussens omdat je he-le-maal gek wordt van dat gesnurk. Echte romantiek.

3. Je hebt de enorme kringen onder je ogen een eigen naam gegeven. Een lichaamsdeel dat zoveel aandacht opeist moet je immers die twijfelachtige eer geven toch?

4. Concealer is jouw allergrootste vriend op dagen dat je vent weer een paar biertjes te veel heeft gedronken. Je kan echt niet zonder en raakt spontaan in paniek als de bodem in zicht komt.

5. Op je nachtkastje staan zoveel verschillende soorten oordoppen dat je eigenlijk wel je eigen hoorwinkel kan beginnen. Kleine dopjes, dikke doppen voor als hij gedronken heeft en exemplaren die normaal gesproken alleen de diehard festivalgangers gebruiken.

6. Je hebt standaard een extra dekbed klaarliggen in de woonkamer voor het geval je kerel weer eens besluit om een compleet bos om te kappen. Scheelt weer gestress in het donker als je slaapdronken richting de bank wandelt. 

7. Als je liefde spontaan besluit om met zijn vrienden een avondje de stad in te gaan schiet jij al in de stress. Drank betekent een nog grotere snurkmarathon dan normaal al het geval is. ‘Schatje, zou je toch niet gewoon gezellig met mij thuis op de bank blijven hangen?’

8. Als jullie nog niet samenwonen komt het regelmatig voor dat je zijn aanbod om een avondje samen door te brengen beleefd afslaat. Je nachtrust is je te lief en de kans dat hij ook blijft slapen te groot. 

9. Bij de kleinste nies van mister loverlover raak je compleet in paniek. Hij zal toch niet verkouden worden?! Dan is het einde nabij en kan je maar beter een week bij je beste vriendin bivakkeren.