Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Voor de liefhebbers: hier vind je de beste uitknijp-video's

Puisten uitknijpen: je moet er van houden. De één vindt het ontzettend satisfying en de ander walgt er van. Voor de liefhebbers zijn er gelukkig genoeg filmpjes te vinden op het internet waar pukkeltjes worden uitgeknepen. De beste uitknijp-video's om lekker van te genieten vind je hieronder. 

Lees ook: Lifehack: zo smeer je je rug in met zonnebrandcrème als je alleen bent

Waarom we zo enorm fan zijn van uitknijp-video's, is volgens onderzoek vanwege de emotionele reactie die je geeft op de video's, oftewel walging. Omdat we het achter de computer of telefoon kijken, is de kans dat we het oplopen veel kleiner - wat ook logisch is. We vinden het heerlijk om abnormale lichaamssappen of andere dingen die infecties kunnen veroorzaken te zien, want dat maakt ons alerter op dat soort dingen. Vandaar dat we een soort van 'kick' krijgen wanneer we uitknijp-video's kijken. 

De beste uiitknijp-video's

Als we het hebben over puisten, is Dr. Pimple Popper één van de beste en één van de meest populaire uitknijpers op social media. Maar, ze is lang niet de enige die kijkers blij maakt met filmpjes waarin wordt afgerekend met blackheads, whiteheads en cystes. Check gauw de onderstaande selectie van uitknijpfilmpjes:

Tip: niet kijken tijdens het eten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BigPimple Fan Page (@bigpimplee) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BigPimple Fan Page (@bigpimplee) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BigPimple Fan Page (@bigpimplee) op

 

Lees ook: Bultjes op je billen: zo kom je er vanaf