Net wat we nodig hebben: er is nu een Wine Drive Thru geopend

Eten door Laura

Een wijntje in de zon op het terras zit er even niet in door het wisselvallige weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wanneer de nood naar vino hoog is, kun je voortaan langshoppen bij een heuse Wine Drive Thru in Zuid-Holland. 

Lees ook: Recept: zo maak je zelf Pornstar Martini

Wijnbar, winkel en drive thru

De wijn- en delicatessenhandelaar Gastrovino heeft een nieuwe winkel geopend in Leidschendam waar wine lovers hun hart kunnen ophalen. Gastrovino La Liguria is een wijnbar, -winkel en afhaal in één. De Wine Drive Thru van La Liguria is de eerste van Nederland. Wie wijn vooraf heeft besteld, kan deze met de auto via de achterkant van de winkel ophalen via de zogeheten  Wine Drive Thru. Je kunt lekker blijven zitten, de medewerkers van La Liguria sjouwen voor je!

wine drive thru

Proeverij

Wie tijd over heeft, kan aanschuiven voor een verse proeverij. Leuk detail: naast het proeven van wijnen in de wijnbar worden gasten ook nog eens verwend met Italiaanse lekkernijen als zalm, truffel en kaviaar. De wijnsommeliers in de winkel staan paraat om jou te adviseren zodat je gegarandeerd met het beste wijntje naar huis gaat. Een wijnreis naar Italië is deze zomer overbodig: je scoort de beste borrel essentials simpelweg bij deze wijn-walhalla in eigen land! 

via GIPHY

Lees ook: 10 feitjes over wijn die je wilt weten voor je volgende glas