Deze zomerjurken zijn voor jou!

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Je bent op je mooist als je kleding draagt waarin je je goed en zelfverzekerd voelt. Kleding doet pas écht iets voor je als het goed past bij jouw persoonlijkheid en figuur. Of je nu een zandloper, appel, peer of omgekeerde driehoek bent, met kleding kun je je pluspunten accentueren en de punten waar je minder tevreden over bent verdoezelen. Met de zomer in aantocht doen we niets liever dan flaneren in de mooiste zomerjurken. Bekijk snel welke jurk het beste bij jouw figuur past en shop direct je favorieten!

1. Peerfiguur

Als peer ben je gezegend met een prachtig achterwerk. Deze accentueer je het beste met een lange jurk. Een wijd zittend model met soepele stof valt nonchalant langs je smallere bovenlijf en accentueert je billen als geen ander. Liever niet all eyes on de achterkant? Je kunt er ook voor kiezen om je taille te accentueren en zo de aandacht iets van je heupen af te leiden. 

  

 

2. Zandloperfiguur

Op jouw wespentaille is menig vrouw stikjaloers. Wees er trots op en accentueer je taille met een wikkeljurk of een langer exemplaar die strak valt in de taille. Jij kunt veel kanten op met je figuur. Een jurk met een printje, kraagje, knoopje of pofmouwen? Je kunt het allemaal hebben!

  

 

3. Appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguur zijn gezegend met mooie ronde borsten en hebben soms een klein buikje. Ben je hier onzeker over? Nergens voor nodig! Met een a-lijn jurk die vanaf je borsten wijd uitloopt creëer je optisch de illusie van een zandloperfiguur. Ook de wikkeljurk is perfect om een buikje te camoufleren. Het accent wordt subtiel op je decolleté gelegd en je jurk zwiert om je lichaam heen. 

  

4. Aardbeifiguur

Met een aardbeifiguur heb je ronde schouders en volle borsten, waarna je lichaam smaller naar beneden loopt. Vaak zijn vrouwen met een aardbeifiguur gezegend met slanke benen. Die zet je dan ook het liefst in het zonnetje. Kies bijvoorbeeld voor een wikkeljurk of jurk met overslag, waarmee je een V-hals creëert en je taille accentueert. En vergeet die prachtige benen niet te showen!

   

 

5. Omgekeerde driehoek

Vrouwen met dit figuur zijn atletisch en sportief. Jaloers zijn op een peer, appel of aardbeifiguur? Dat is nergens voor nodig nodig, want met de juiste jurk kun je ook gewoon het beoogde resultaat bereiken! Jouw lichaam komt prachtig tot haar recht in een A-lijn jurk. Deze geeft optisch het gevoel van een smalle taille en bredere heupen. Oeh-la-la!

  

 

6. Recht figuur

Met een recht figuur zijn je schouders vaak even breed als je heupen en heb je weinig taille of borsten. Niet getreurd, want met het juiste kledingadvies creëer je met gemak vrouwelijke vormen. Kies voor een jurk die strak in de taille zit en daarna wijd uitloopt. Liever een maxi-jurk? Ga dan voor een split, want jouw benen mogen gezien worden! 

  

 

Shop de zomercollectie bij Miss Etam!

Wij vrouwen gebruiken kleding om onszelf uit te drukken. Het is een manier om je persoonlijkheid te laten stralen! En of je nu lang of wat korter bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij Miss Etam vind je altijd iets dat perfect bij je past. Bij Miss Etam weten ze als geen ander dat de juiste kleding over méér dan alleen pasvorm, snit en maat gaat. In de nieuwste zomercollectie vind je altijd een mooie jurk, zowel in kleine en grote maten, die bij jouw lichaam en persoonlijkheid past. Wil je meer zien van de nieuwste collectie van Miss Etam? Snel dan naar de website van Miss Etam!