Lifehack! Plassen met een jumpsuit doe je zo

Fashion door Romy

Daar zit je dan. Voor je uit starend met je jumpsuit op je enkels en alleen nog een bh aan. Als je al een bh aanhad. Je houdt je jumpsuit stevig vast in de hoop dat het niet op de vloer valt en vooral tijdens het uitgaan is dit een ding. We’ve all been there. Het voelt altijd een beetje apart om te plassen wanneer je een jumpsuit aan hebt. Maar we hebben dus de perfecte tips gevonden zodat je nooit meer de struggle hebt van een zwabberende jumpsuit die op de grond komt tijdens het plassen.

Plassen met een jumpsuit

Lees ook: stijlvol en makkelijk: kleurrijke jumpsuits

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat er nog wat plas- of poepresten (*kokhalst*) aan je kleding blijft hangen wanneer je van de wc terugkomt in je jumpsuit. Dat wil je écht niet. We hebben daarom 3 tips om dat niet te laten gebeuren!

Oprollen

Rol het bovenste stuk van je jumpsuit goed op naar beneden zodat er een soort band ontstaat. Je kan je handen loslaten zodra je een clipje in je ‘zwemband van jumpsuit’ zet. Oefen dit wel even goed van tevoren want als dit misgaat, ligt heel je jumpsuit op de grond en half in de wc-pot.

Mouwen knopen

Mouwen aan een jumpsuit zijn echt je vijand als je wil gaan plassen. Knoop de mouwen aan elkaar en leg de knoop op de je schoot zodra je gaat plassen. Zo komen de mouwen niet in de wc-pot tijdens het plassen en ook nog als je opstaat.

Hemd erover

Heb je een hemd onder je jumpsuit? Trek dan de jumpsuit omlaag en trek je hemd eroverheen zodat het alles bij elkaar houdt. Zo kunnen je mouwen en kan de rest van je jumpsuit niet op de grond vallen. Geloof ons maar.