Fashion
Fashion

3 tips om je lover mee te krijgen met shoppen

Dag je shoppen met je vent? Oh God, alsof hij daarop zit te wachten? Het is moeilijk om mannen enthousiast te krijgen om een dag op te offeren aan shoppen. Toch zijn er heus manieren waarop je zijn enthousiasme kunt wekken.

Waar wij wild enthousiast worden en alle natte dromen kunnen laten uitkomen met een dagje shoppen, is dit voor mannen de grootste hel waar ze in terecht kunnen komen. Bij ons springen alle zintuigen in de startblokken als het om nieuwe kleren gaat. Mannen zijn daarentegen met nog geen tien paarden te porren voor een hoognodige shopronde. Maar zet even je lieve snoetje op en gooi je charmes in de strijd. Want er zijn manieren die wél werken om ze de winkelstraat in de krijgen. Dat is namelijk wel zo gezellig.Zoek een doel
Ook al heb je 180.000 paar schoenen, kom je om in je kleren waar je niet eens genoeg kastruimte voor hebt, er zijn écht dingen die je nodig hebt. Zet die van te voren vast op een rijtje. Ga gericht op jacht. Hij weet dan precies waar hij aan toe is en kan zelfs met je meezoeken zodat je iets uit de rekken trekt wat hij ook mooi vindt.

Kies de winkels met beleid
Elke winkel induiken die je tegenkomt en nieuwe boetiekjes ontdekken doe je maar met je vriendinnen. Je lover heeft duidelijk andere behoeftes als het om winkelen gaat. Kies winkels met een leuke mannenafdeling. Zo stimuleer je hem ook nog eens dat hij leuke kleren koopt.

Wees extra lief voor hem
Hij offert zichzelf en zijn kostbare tijd op om met jou van winkel naar winkel te slenteren, compenseer dit door hem tegemoet te komen met dingen die hij leuk vindt. Maak bij thuiskomst zijn lievelingsgerecht voor hem. Of trek je vers geshopte lingeriesetje aan om hem vervolgens zo snel mogelijk weer van je lichaam te laten trekken. Naverkoop is ook een ding. Hierdoor maakt je zijn herinnering aan winkelen met jou optimaal en denkt hij er met een fijn gevoel aan terug waardoor hij de volgende keer weer sneller met je mee zal gaan.

Lees meer tips om je vriend mee te krijgen met shoppen op Girlscene.nl.

Hoe lukt het jou om je vriend mee te krijgen met shoppen?