Zomer shopping guide: deze fashion is voor jou!

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Wij vrouwen gebruiken kleding om onszelf uit te drukken. Het is een manier om je persoonlijkheid te laten stralen. Ben jij een aanpakker die alles in het leven moeiteloos weet te balanceren of bied je een luisterend oor aan vriendinnen in nood? Weet jij mensen te verbinden of ben je de gangmaker op ieder feestje? Welk type vrouw je ook bent – de juiste kleding laat jouw persoonlijkheid nog meer stralen. Precies met die gedachte brengt Miss Etam met haar nieuwste ‘Deze is voor jou’ collectie een ode aan elke vrouw. De collectie biedt voor elke vrouw iets waarin ze helemaal zichzelf kan zijn en in het zonnetje gezet wordt! Welke looks passen het beste bij jou? Bekijk het hieronder + shop nu het tweede item met 20% korting!

miss etam

1. De Doorbijter

Jij bent een echte powervrouw! Je spant je hard in om mooie dingen te bereiken en vecht voor jouw plekje in de maatschappij. Liever lui dan moe? Dat is zeker niet aan jou besteed. Jij laat de wereld liever zien wat vrouwen in hun mars hebben. Ook al ken ook jij je tegenslagen, je blijft vechten en bent altijd positief. Met jouw kleding onderstreep je die kracht, bijvoorbeeld met dierenprints en stoere materialen.

 

2. De levensgenieter

Wees positief en het leven lacht je toe! Dat is jouw ultieme levensmotto. Jouw levenlust wordt door velen benijd en jouw sprankelende persoonlijkheid brengt kleur in ieders leven. Passend bij jouw persoonlijkheid kies je ook graag voor een kledingstijl met lichte kleuren. Deze zwierige zomeritems passen 100% binnen jouw straatje!

  

 

3. Het luisterend oor

Vrienden, familie en collega’s kunnen altijd bij jou terecht met hun problemen. Je biedt een luisterend oor aan iedereen in nood en geeft raad als daar behoefte aan is. De rust die jij uitstraalt stelt mensen op hun gemak. Jouw persoonlijkheid matcht één op één met zachte aardetinten, zoals groen, wit en beige. In een zwierige jurk met natuurprint voel jij je op je best!

4. De gangmaker

Met jou kan er gelachen worden. Dat staat buiten kijf! Je bent energiek en expressief. Zit je vriendin in de put? Geen probleem, want jij weet iedereen binnen no time aan het lachen te maken. Je bent de eerste persoon die vriendinnen appen als ze iets leuks willen doen. Kortom, never a dull moment met deze gangmaker! Felle items met een stoere twist sluiten naadloos aan op jouw bruisende persoonlijkheid.

  

 

5. De multitasker

Jij bent een aanpakker die alles in het leven zonder moeite weet te balanceren. Een mailtje versturen terwijl je ontbijt op tafel tovert? Geen probleem. Je smeert boterhammen, droogt tranen en ondersteunt waar nodig. Jouw familie staat op één, maar als ware alleskunner ben je ook een lieve en hardwerkende vrouw, collega en vriendin. Ook met kleding straal je die balans moeiteloos uit. Denk aan fijne jurken en jeans waarin je je vrouwelijk én comfortabel voelt.

 

 

6. De gever

Loyaal, positief en vol aandacht voor anderen. Dat ben jij in een notendop. Jij ziet altijd het goede in mensen, en dat krijg je ook terug van anderen. Je weet mensen met verschillen te verbinden ben alom geliefd. Jouw kledingstijl accentueert jouw zachte en toegankelijke karakter, denk aan fijne basics en de perfecte balans van zachte kleuren.

 

Over Miss Etam

Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet; bij Miss Etam kun je altijd iets vinden. De juiste kleding gaat over méér dan alleen pasvorm, snit en maat. Miss Etam weet als geen ander kleding te produceren die naadloos aansluit op jouw persoonlijkheid. Zo vind je altijd een everyday look waarin jouw krachtige eigenschappen nog meer stralen! Wil je meer zien van de nieuwste collectie van Miss Etam? Snel dan naar de website van Miss Etam, want je shopt nu het tweede item met 20% korting!