Pak je 'orange wine' erbij: er is nu een Dead to Me-drankspel

Media door Laura

Vriendschap, doodslag, verraad, wijn en heel veel gevloek. Dead to Me is een serie als geen ander. Nog niet gezien of zin om nog een keer te bingen? Dan heb je nu de perfecte kans om je favoriete hobby's netflixen en wijn drinken te combineren dankzij dit Dead to Me-drankspel.

Lees ook: Met dit trucje krijg je toegang tot het Amerikaanse aanbod van Netflix

Drunk to Me

Netflix weet als geen ander wat we nodig hebben en kwam zelf met dit grappige drankspelletje. Van het gevloek van Jen tot het gesorry van Judy: met dit spel ben je in no time net zo dronken als Jen en Judy in aflevering 4 van seizoen 2. Tip: Facetime met de meiden en zet het programma tegelijk aan om toch samen te borrelen.

dead to me drankspel

Over Dead to Me

Jen is een verbitterde weduwe die vastberaden is om de moordenaar van haar man te vinden. Tijdens het joggen laat op de avond werd hij aangereden door een auto die er met gierende banden vandoor ging. Naast het opspeuren van brokkenpiloten, gaat ze wekelijks met veel tegenzin naar een rouwgroep. Totdat ze daar de creatieve Judy tegenkomt, die haar verloofde is verloren. Jen vindt Judy maar een zweverig type, maar algauw vinden ze steun bij elkaar en worden ze vriendinnen. Judy helpt haar nieuwe huisgenoot om het tweede leven van Jens man te ontraffelen, maar zelf bewaart ze een geheim waar Jen nooit mag achterkomen. 

Trailer Dead to Me 

Lees ook: 10 leuke series die je in één dag kan bingen