Met dit trucje krijg je toegang tot het Amerikaanse aanbod van Netflix

Media door Redactie Ze.nl

Netflix is onze steun en toeverlaat in deze saaie quarantaine-tijden. Met zoveel vrije tijd ben je helaas in rap tempo uitgebinged. Vaak duurt het maanden of wel een jaar tot nieuwe seizoenen verschijnen tussen het Nederlandse aanbod. En dat terwijl het in de US allang te zien is. Zo oneerlijk! We zouden een moord doen om het volgende seizoen van onze favo serie nu al te bekijken. Gelukkig hoeft dat niet (ha ha), want wij weten een slimme oplossing!

netflix vpn

VPN = groter aanbod op Netflix

Er zijn twee manieren om het Amerikaanse Netflix-aanbod te bekijken. De eerste manier is door letterlijk naar de VS te reizen. Nu is dat deze tijd niet alleen onmogelijk, maar het is ook vrij, tja... overdreven. De tweede manier is een stuk gemakkelijker. Door via een VPN je IP-adres te veranderen! Dat zit zo: je IP-adres is gekoppeld aan waar jij je bevindt. De server van Netflix kan dus zien dat jij je in Nederland bevindt en geeft je daarom alleen het Nederlandse aanbod. Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen en daarmee andere sites 'foppen' dat jij in een ander land bent. 

Wat is een VPN?

Het woord VPN heb je vast vaker voorbij zien komen. VPN staat voor Virtueel Privacy Network. Het is een manier om veiliger en anoniemer te internetten. Als je een VPN gaat gebruiken, krijg je een privé-verbinding waardoor niemand bij jouw internetgegevens kan komen. Je bent dus beter beschermd tegen hackers en cybercriminelen. Een VPN maakt het mogelijk om met een gerust hart openbare Wi-Fi-verbindingen te gebruiken, je persoonlijke en werkaccounts onderweg te checken of je browsergeschiedenis af te schermen voor virtuele pottenkijkers.

Niet alle VPN-aanbieders werken goed samen met Netflix. NordVPN staat erom bekend dat ze Netflix-vriendelijk zijn. Je krijgt tijdelijk 70% korting op het abonnement, check de aanbieding hier

nordvpn

Lees ook: 7 x Netflix geheimen om meer uit je account te halen