Lifestyle / Media
Media

Hoe leuk! Het haak-en-ring spel uit Expeditie is te koop als drankspel

In de Expeditie Robinson aflevering van zondagavond stonden Rob Geus en Eva van de Wijdeven tegenover elkaar in een duel. De twee moesten strijden met een soort haak-en-ring spel. Lijkt dit je nou ook tof om te spelen? Dan heb je geluk. Het spel kun je gewoon thuis spelen. Wel in het klein natuurlijk.

expeditie robinson drank

Lees ook: Rob Geus stuurt (verkeerde) Expeditie Robinson-deelnemer naar huis

Haak-en-ringspel

Rob en Eva moesten een ring aan een touw een slinger geven om 'm zo aan een haak te krijgen. Lukt dat, dan verplaatsen ze een totem één plekje dichterbij. Dit ging net zo lang door tot de totem helemaal aan Eva's of Robs kant stond. Klinkt als een tof spel, toch? Jij kunt het dus thuis in een mini-versie spelen met de Ring Toss game. Het spel is geschikt voor alle leeftijden, maar vooral erg leuk als er drank in het spel is. 

ring toss

Ring Toss drankspel

Het Ring Toss spel werkt ietsje anders dan bij Expeditie Robinson. Als je een haak landt, verplaats je de houten pion één plek van je af. Wanneer je de pion van de ladder kan plaatsen, moet de ander een shotje drinken/zijn glas in een teug leegdrinken et cetera. Hieronder zie je hoe dat in zijn werk gaat.

 

Lees ook: OMG! Er is nu een 'dirty' versie van 30 Seconds