Dit zegt jouw favoriete drankje over je persoonlijkheid

Eten door Chloe

Rode wijn, witte wijn of toch een Gin-tonic? Iedereen heeft wel een favoriet drankje als we flaneren in de zon. Maar wist je al dat je favoriete alcoholische drank ook veel kan zeggen over je persoonlijkheid? Check snel of het bij jou ook klopt!

favoriete drankjeLees ook: Eerste hulp bij rode wijn vlekken: zo krijg je ze er het snelst af

Witte wijn

Witte wijndrinkers, en dan hebben we het natuurlijk wel over droge witte wijn, zijn vaak volwassen en verantwoordelijke mensen. Jij vindt je toekomst belangrijk en bent bereid daar hard voor te werken. Verder ben je gek op winkelen en lekker kletsen met je vriendinnen.

Rode wijn

Jij spendeert je avond het liefst met een goed glas rode wijn en lekkere hapjes. Je bent een echte Bourgondiër en bent ook gek op uiteten gaan. Verder ben je erg zelfstandig en vind je het ook heerlijk om na een lange week met een boek op de bank neer te strijken.

Bier

Bierdrinkers zijn sociale en spontane mensen. Je bent niet van de planning maar ziet vanzelf wat er op je pad komt. Het woord verlegen ken je niet en je bent super easygoing.Daarom maak je ook gemakkelijk nieuwe sociale contacten.

Champagne

Voor jou is het leven één groot feest waarbij iedere dag gevierd moet worden. Je geniet van alles in het leven en houdt van luxeproducten, lekker eten en lange borrelavonden.

Zoete cocktails

Voor jou is het weekend de je uitlaatklep. Alle stress van de week gooi je er op één avond uit met een Sex on the Beach of een Cosmopolitan. Verder zit je niet graag stil en ga je graag een avond stappen met vriendinnen.

Gin-tonic

Jij bent een echte levensgenieter. Je staat positief in het leven en wordt vaak gezien als grappig en betrouwbaar. Verder ben je een echte bikkel. Je werkt hard en hebt weinig angst. Je bent dus een echte powervrouw.

Beeld: Unsplash

Lees ook: De wetenschap zegt het: koffie is gezond