Met deze buggy wordt de deur uitgaan met je kleintje een stuk gemakkelijker

Mama door Commerciële Redactie Ze.nl

Het vinden van een goede buggy kan een hele opgave zijn. De één is te zwaar, de ander te duur en na het hele internet afgespeurd te hebben ben je er klaar mee. Gelukkig hebben wij voor jou de ideale buggy gevonden en kan je je zoektocht staken. 

buggyLees ook: Review: Joolz Day 3 Marvellous Green

De Joolz Aer buggy

Licht in gewicht, makkelijk opvouwbaar en een mooi design: de Joolz Aer buggy heeft het allemaal. De buggy heeft een gewicht van 6 kilo en dat maakt het één van de lichtste buggy’s op de markt. Wel zo fijn als je driehoog woont zonder lift. Daarbij is de buggy zo ergonomisch in design dat je hem met één hand kan inklappen. Geen probleem dus als je met je handen vol boodschappen en een kleintje staat. En de buggy vouwt zelfs zo in dat hij klein genoeg is om mee te nemen in je handbagage op jullie volgende reisje. En er is ook aan de wat langere mensen onder ons gedacht, want de tijden van rugklachten na een wandeling door het park zijn met deze buggy ook verleden tijd.

buggy

Comfort en design

Allemaal leuk en aardig dat er zo goed aan jou gedacht is, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je baby er comfortabel bij zit. Ook daar laat deze buggy geen steken vallen. Door een extra lange rugleuning biedt de buggy optimale steun aan de nek en rug van je kindje en het stoeltje is zelfs verstelbaar. Aangezien de hete zomerdagen er ook weer aankomen, is het ook wel zo fijn dat je kleintje er cool bij zit. Gelukkig zorgt de grote zonnekap voor een lekker briesje en genoeg schaduw. Je zal er bijna jaloers op worden dat je er zelf niet meer in past.

De buggy is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus. En wil je je ook nog inzetten voor het milieu? Ga dan voor zwart. Deze is namelijk grotendeels gemaakt van gerecyclede plastic flessen (r-pet). Deze fantastische buggy scoor je al vanaf €419,-. 

Beeld: Joolz

Lees ook: Dit is de beste kinderwagen voor lange mensen