Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

6 grappige carnavalkostuums voor een vriendinnengroep

Reageer 0

Alaaf! Deze kreet kan maar één ding betekenen: carnaval staat voor de deur. Dit weekend is het zover: onder de rivier wordt het gezelligste (met een zachte G) volksfeest weer gevierd. Ga jij met je vriendinnen carnavallen, maar heb jij nog geen kostuum? En vind je La Casa de Papel en Orange in the New Black als outfits zo uitgekauwd? Check dan deze kostuums voor een vriendinnengroep. Hilariteit gegarandeerd.

vriendinnen groep kostuums

1. Destiny's Child 

Artiesten uit de 90's zijn een perfecte bron van inspiratie voor carnavalkostuums voor groepen. Destijds verschenen celebs regelmatig in o zo foute matchende outfits die inmiddels iconisch zijn. Zo ook Destiny's Child. Nu nog ruziën over wie Beyoncé mag zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Destiny's Child (@destinyschild) op

2. Pacman

Dit wordt lachen! Eén van jullie is het gele monster en de rest gaat als spookje. Zie je jullie al rennen voor je leven door de stad? Nog een pluspunt: dit carnavalskostuum is lekker simpel en budgetproof.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CCM Customade Costume (@customadecostume) op

3. Spice Girls

Deze kunnen we natuurlijk niet vergeten! Als je met een groepje van vijf meiden bent, is dit het perfecte groepkostuum. Het is herkenbaar en de kleding kun je met een beetje creativiteit uit je eigen kledingkast trekken. Wel even oefenen met (dronken) lopen op die platform shoes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Group Halloween Costume Inspo🎃 (@groupcostumes) op

4. Kaartspel

Is bier drinken belangrijker voor jullie dan een over de top kostuum? Dan is deze groepsoutfit voor jullie geschikt. Het is origineel, maar wel gemakkelijk en goedkoop te maken. Je koopt allemaal dezelfde broek of rok en op een wit T-shirt creëer je kaarten naar wens na. Denk aan de vier symbolen of verschillende combinaties uit poker. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lauren Riihimaki (@laurdiy) op

5. Pink Ladies

Met de felle Pink Ladies-jasjes van Grease vallen jullie als groepje lekker op. Als je last-minute een kostuum nodig hebt, is dit ideaal. Je kunt de jasjes bestellen bij een feestwinkel, maar als tijd en budget krap is heb je alleen een X aantal lichtroze bomberjasjes nodig. Met een watervaste zwarte stift en een sjabloon kun je de klassieke opdruk do-it-yourselfen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sienna Sebek (@siennasebek) op

6. Mario & Co

Het handige aan dit groepskostuum is dat het werkt met zowel een kleine als grote vriendengroep. Je kunt gaan voor Mario, Luigi, Peach en Daisy als je met een klein clubje gaat carnavallen. Ga je met een grote groep? Dan kun je nog kiezen uit de karakters Toad, Yoshi, Wario, Bowser en meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel (@zarkattack_cosplay) op

Lees ook: Dit zijn de mooiste rooftopbars in Nederland

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen