Facelift zonder operatie? Probeer eens een HIFU Facelift!

Beauty door Ze.nl

Sta je ook weleens voor de spiegel om je huid vanaf je oren naar achter te trekken? Wie niet! Vanaf een bepaalde leeftijd verliest je huid nu eenmaal elasticiteit, waardoor rimpels ontstaan en je huid minder stevig aanvoelt. Een strakkere huid willen we allemaal wel, maar liever wel zonder erin te snijden. Een facelift zonder operatie dus, is dat mogelijk? Jazeker, namelijk met de nieuwste HIFU Facelift technologie. Dit is een behandeling waarbij de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd wordt. 

Een facelift zonder operatie?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het sinds kort mogelijk om een facelift zonder operatie uit te voeren, met de geavanceerde technologie van HIFU. Dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken. De behandeling verstevigt de Smas laag, de laag die een chirurg tijdens een facelift strak trekt. Maar dan zónder te snijden. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Hoe werkt een HIFU facelift?

Met HIFU technologie krijgt de collageen aanmaak in je huid een boost, waardoor de huid op een natuurlijk manier verstevigd en verstrakt wordt. Dit gebeurt door middel van ultrasounds, waarmee energie in de verschillende lagen van de huid gebracht wordt. Mooi bijkomend voordeel is dat de bovenste laag van de huid niet beschadigt, dus je kunt daarna gewoon weer naar je werk.

Hoe snel merk je verschil?

De behandeling van deze facelift zonder operatie wordt als goed verdraagbaar ervaren en je ziet er niets van. Veel vrouwen plannen het dan ook gewoon in hun lunchpauze. Na een behandeling voel je alleen een warm gevoel, maar dit is niet onaangenaam. Het resultaat van de HIFU is pas na drie tot zes maanden zichtbaar. In die periode zal het collageen toenemen, waardoor je een strakkere huid krijgt.  

Wat kost een facelift zonder operatie?

Wil jij ook een strakkere huid, zónder onder het mes te gaan? Dan kun je een HIFU behandeling overwegen. Bij SKIM Wellness scoor je nu een mooie aanbieding van € 150 tot € 250 per behandeling. Gemiddeld zie je verschil na één tot drie behandelingen, met een rust pose van twee tot drie maanden. Je huid krijgt een natuurlijke boost, zónder dat je onder het mes hoeft. Een facelift zonder operatie dus!

Ontvang een GRATIS Image Skincare masker!

En wij hebben iets leuks, want speciaal voor ZE.NL lezeressen is er een mooie actie. Bij iedere HIFU behandeling ontvang je nu een GRATIS Skincare makser! Boek hier je behandeling en profiteer direct van deze mooie actie! 

skim wellness

Bekijk hier ook onze Vitazita kortingscode!