Grauwe winterhuid? Zo gaat jouw huid weer stralen

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Wordt jouw huid net zo dof en grauw als de lucht in de wintermaanden? Tijd voor wat shameless pampering in de vorm van huidverzorging. Wij mochten het heerlijke verzorgingspakket Ready to Glow van Murad testen... en geloof ons, dat wil jij hierna ook.

skinshop ready to glow

Lees ook: Eindelijk antwoord: zorgt foundation nou wel of niet voor puistjes?

Klaar om te stralen

Zo'n pakket met verzorgingsproducten van Murad is echt een cadeautje voor jezelf. En dat is precies hoe de glow-kit eruitziet. Je trekt aan het satijnen lint om de inhoud van de box te onthullen en dan komen deze goodies te voorschijn...

  • Hydro-Dynamic Ultimate Moisture;
  • Multi Vitamin Infusion Oil;
  • Invisblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF30 PA+++;
  • Retinol Youth Renewal Serum;
  • AHA/BHA Exfoliating Cleanser.

En dat krijg je allemaal voor een zacht prijsje. De Ready to Glow-kit is tijdelijk afgeprijsd van €105,35 voor €49,50. Daarbij ontvingen we ook een Refreshing Cleanser (200ml) ter waarde van €38,50.

skin shop

Een crèmepje voor alles

Toegegeven, wij zijn ook geen beautygoeroes en wisten niet een-twee-drie waar AHA/BHA of PA+++ voor staat. Gelukkig vertelt de productverpakking precies waarvoor ze dient, hoe je ze moet gebruiken en in welke volgorde.

De Hydro-Dynamic Ultimate Moisture is een dag- en nachtcrème die je dagelijks kunt gebruiken. Daaronder kun je een druppeltje Vitamin Oil doen voor extra verzorging. In de ochtend kun je hierna de Invisiblur Perfecting Shield op je gezicht en hals smeren. Deze bevat een SPF en werkt ook perfect als een primer voor make-up. De Retinol Youth Renewal Serum gebruik je na de reiniging en voor de dag- en/of nachtcrème. Het vermindert fijne lijntjes en diepe rimpels, egaliseert de huid en geeft een boost.

De Refreshing Cleanser is voor dagelijkse reiniging (ochtend en avond) van je huid. De AHA/BHA Exfoliating Cleanser verwijdert dode huidcellen en laat je huid weer stralen. Dit product is niet voor dagelijks gebruik. Bij een dikkere, vettere huid gebruik je de cleanser 3 tot 4 keer per week. Heb je een droge en gevoelige huid, dan gebruik je de cleanser dan 1 tot 2 keer per week.

Onze mening 

Zoals we al zeiden is dit pakket een echt cadeautje voor jezelf. Het fijne is dat je veel voor je geldt krijgt: een uitgebreid pakket met alle verzorging die je doffe huid nodig heeft om te shinen. Wie een droge huid heeft, zoals ik, zal dolblij worden van de vitamineolie in combinatie met de dag-/nachtcrème. Droge plekjes verdwijnen en je gezicht voelt niet meer trekkig. Je voelt je huid gelijk soepeler, zachter en gladder worden. De producten hebben een fijne, zachte, niet-overheersende geur. Net wat je wilt van een goed verzorgingsproduct. De texturen zijn net zo zacht en soepel en trekken snel in de huid zonder te rullen.

Nog een voordeel van de kit is dat je de beautyroutine zo uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om elke ochtend en avond het hele stappenplan af te gaan, voor een optimaal resultaat. Maar als je een keertje weinig tijd of - laten we eerlijk zijn - geen zin hebt, kun je sommige producten overslaan. Zo is alleen de dag-/nachtcrème al een heel fijne verwenning voor je gezicht. Toch is dat eigenlijk zonde, want deze producten zijn te fijn om niet allemaal te gebruiken.

skin shop glow kit

Over Skin Shop

Skin-shop.nl is sinds 2011 gespecialiseerd in producten voor huidverbetering, anti-aging, make-up en voedingssupplementen. Denk aan topmerken als hannah, Murad, Pascaud en Youngblood. Niet alleen is het aanbod heel rijk, ook is de informatie over producten op en top. Je kunt zelfs bellen met een van de gediplomeerden schoonheidsspecialisten als je vragen over een bepaald product hebt. Daarbij kun je gratis samples van verzorgingsproducten ontvangen. Dat betekent dus geen dure miskopen meer! Als kers op de taart is verzending gratis en snel.

skinshop murad

Lees ook: Is een zelftest net zo betrouwbaar als een uitstrijkje? (En wat voor uitslag kun je krijgen?)