Hier kun je trouwjurken passen voor de lol

Vrije tijd door Chloe

Veel vrouwen fantaseren er van kleins af aan al over: haar trouwjurk. Ook als je niet eens wilt trouwen, heb je misschien een plaatje van de perfecte trouwjurk in je hoofd. Het wauw-gevoel dat aanstaande bruidjes beschrijven maakt ons toch heel nieuwsgierig. Gelukkig kan iedereen deze dag meemaken, ook als je geen aanstaande hebt. Je kan nu namelijk trouwjurken passen voor de lol!

trouwjurken passen lol

Lees ook: Trouwen voor 1 dag: kan dat?

Trouwjurken passen voor de lol

Trommel al je vriendinnen op en go for it! Of je nou single bent of gewoon (nog) geen ring om je vinger wilt, dat maakt allemaal niet uit. Misschien ga je wel trouwen en wil je alvast een voorproefje op wat komen gaat? Hoe dan ook, de dag dat je een trouwjurk gaat uitkiezen is de leukste dag van je leven (op je bruiloft na natuurlijk), en nu kan iedereen deze dag meemaken. 

Hoe ziet de dag eruit?

Je past zo veel jurken als je maar kan op deze dag. Van een jurk waarmee je zo het altaar op zou lopen tot een jurk die je zo lelijk vindt dat je niet kan stoppen met lachen. Alles kan en alles mag. En natuurlijk wordt deze dag ook vastgelegd. Er worden mooie en grappige foto’s gemaakt zodat jullie terug kunnen kijken op deze mooie dag. 

Om de ervaring helemaal compleet te maken worden jullie bij aankomst ontvangen met een glaasje bubbels. Hierna is het tijd om de paskamer in te gaan en je jurk te showen op de catwalk. Heb jij na het passen van 10 jurken jouw droomjurk gevonden? Dan wordt dat afgemaakt met prachtige accessoires. Hierna is het tijd voor foto’s bij de wall of fame. Een ervaring om nooit te vergeten.

Waar kan ik dit doen?

Deze unieke ervaring kan je beleven bij Wedding Wonderland in Almere en Den Helder. De prijs hangt af van met hoeveel personen je bent, maar er zit in ieder geval genoeg bij inbegrepen voor een geweldige dag:

  • Begeleiding van professionele bruidsmode stylisten
  • Fotosessies
  • 250m2 vol met bruidsjurken
  • Lekkere hapjes
  • Een glaasje bubbels
  • Catwalkmoment

Dus heb jij je moeder, je zus, nichtje, tante of een vriendin altijd al in een trouwjurk willen zien of wil je zelf weten hoe het is om te schitteren in een bruidsjurk? Dan is dit je kans!

Lees ook: Zou jij een trouwjurk huren? Het kan!