Zo geef je een erotische massage

Intiem door Valérie

Hebben jij en je lover behoefte aan quality time en wil je hem op een fijne en spannende manier verwennen? Skip een avond samen netflixen op de bank en vertrek naar de slaapkamer. Zo geef je hem een erotische massage!

erotische massage

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met seks
 

Dit heb je nodig voor een erotische massage:

  • Bed
  • Sexy music
  • Kaarsen
  • Gedempt licht
  • Massageolie
  • Handdoek
  • Eventueel een kussen en een veer
 

Dit heb je NIET nodig voor een erotische massage:

  • Telefoons
  • Televisie
  • Kleding
  • Stoorzenders zoals huisgenoten of kinderen

Stap 1: Zorg voor een romantische sfeer

Zorg dat jij en je lover in de mood komen voor een erotische massage door (geur)kaarsen aan te steken en zwoele muziek op te zetten. Doe de gordijnen dicht en zorg voor gedimd licht. Zet de benodigdheden binnen handbereik, zoals op het nachtkastje. 

Stap 2: Zorg dat hij comfortabel ligt

Wanneer je tevreden bent met de romantische sfeer in de kamer is het tijd om hem mee te nemen naar dé plek. Laat hem in zijn geboortepak op bed liggen. Je kan een kussen onder zijn hoofd leggen als hij dat fijn vindt. Ben je bang dat de massage-olie gaat knoeien op je beddengoed? Leg dan een handdoek onder hem neer. Als het koud is in de slaapkamer kan je een handdoek over hem heen draperen. Voor je met stap 3 begint kan je (naakt) naast hem of op hem gaan zitten. 

Stap 3: Maak jezelf en hem warm met massageolie

Voordat je begint hem te masseren, wrijf je eerst de massage-olie warm tussen je handen. Hierdoor zijn olie én je handen lekker warm. Koude handen op je rug zijn alles behalve erotisch! Daarna kan de erotische massage beginnen.

Stap 4: Erotische massage

Iedereen reageert anders op aanrakingen. De meest erotische plekken op het lichaam kan per persoon. Om de spanning op te bouwen kan je een aantal gevoelige plekken aanraken voordat je bij zijn goodies aankomt. 

Rug en schouders

Om hem op te warmen begin je met het masseren van zijn rug. Begin vanaf zijn onderrug en masseer hem met je vlakke hand langs zijn ruggenwervel naar boven. Herhaal dit een paar keer, bijvoorbeeld met cirkelende bewegingen. Masseer zijn schouders vervolgens richting zijn hoofd. Zijn rug en schouders kan je stevig masseren. Ga vervolgens over op een rustigere manier van masseren, waardoor je massage een erotisch tintje krijgt. Streel hem tot slot net boven zijn billen.

Billen

Nu je bij zijn billen bent beland, streel je eerst zachtjes zijn kadetjes. Vervolgens masseer je zachtjes met je duimen en zijn billen.

Borstkas en tepels

Streel hem een aantal keer over zijn borstkas, ook bij hem is het een gevoelig gebied. Je kan hem extra opwinden door (zachtjes) in zijn tepel te knijpen of bijten. Let op: niet elke man houdt hiervan. 

Buik en navel

Zijn buik masseren kan extra gevoelig zijn, omdat zijn buik in de buurt zit van zijn edele delen. Glijd daarom langzaam vanaf zijn borstkas met je hand richting zijn navel. Maak met je hand kleine cirkeltjes om zijn navel en maak deze steeds groter zodat je steeds dichter bij zijn schaamstreek komt. Maak de cirkelende bewegingen vervolgens weer kleiner. Als dit geen opwindende erotische massage is...

Binnenkant van zijn benen

Verplaats je hand vanaf zijn buik richting zijn dijbenen. Probeer het contact met zijn lichaam niet te verliezen maar raak zijn geslachtsdelen nog niet aan. Glijd zachtjes van het bovenste deel van zijn dijen naar beneden en weer naar boven. Herhaal deze beweging een aantal keer aan beide kanten.

Schaamstreek en edele delen

Het masseren van zijn meest gevoelige plek is aangebroken! Waarschijnlijk heb je hem al helemaal gek gemaakt met je teasende masseerbewegingen. Probeer het masseren van zijn liezen zo lang mogelijk vol te houden. Houd dit tien minuutjes vol om hem even te teasen. Als hij bijna uit elkaar knapt van verlangen, verlos je hem door zijn ballen en penis onder handen te nemen. De kans is groot dat de erotische massage vanzelf stopt en jullie overgaan tot een passionele vrijpartij! 

Lees ook: Met deze pikante lingerie-setjes kom je goed voor de nacht