Eindelijk! Op deze datum staat seizoen 5 van How To Get Away With Murder op Netflix

Media door Daniëlle

Het was ons weer even een klein jaartje wachten geblazen, maar het is bijna zover: ons geduld wordt eindelijk beloond. Vandaag is bekend gemaakt welke datum seizoen 5 van How To Get Away With Murder op Netflix komt, en we vertellen je alvast: het is niet meer zo lang wachten!

Lees ook: 9x onze favoriete titels op Disney Plus

Traditie

Voor Netflix is het een soort traditie geworden om het nieuwste seizoen van de dramaserie How To Get Away With Murder op dezelfde datum te plaatsen: de eerste dag van het nieuwe jaar. En ook dit keer is het weer raak. Netflix Nederland heeft vandaag bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen van How To Get Away With Murder - de vijfde alweer - op 1 januari 2020 op Netflix geplaatst zal worden. Dat wordt bingewatchen dus! Het vijfde seizoen is het één-na-laatste seizoen van de hitserie. In Amerika wordt op dit moment seizoen 6 op de tv-zenders uitgezonden.

Voor wie de serie nog niet kent...

How To Get Away With Murder gaat over Annelise Keating, een succesvolle advocate en professor strafrecht op één van de beste universiteiten in Amerika. Jaarlijks krijgt zij de eer om uit een groep studenten één selectie te maken die voor haar gaan werken. Vlak nadat ze een groep uitverkorenen heeft, wordt een mysterieuze moord gepleegd. Vanaf dat moment is alles duister en vaag en moet de groep zich door lastige situaties wringen. 

De trailer van How To Get Away With Murder seizoen 5:

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix uit 2019

Beeld: Brunopress