Lifestyle / Media
Media

Netflix-tip: Heerlijk wegzwijmelen met The Knight Before Christmas

Op zoek naar een nieuwe kerstfilm om in de kerststemming te komen? Dan hebben wij de perfecte tip voor je: The Knight Before Christmas. Een heerlijke, foute zwijmelfilm met Vanessa Hudgens.

Lees ook: Eeuwige snoozer? 7 hacks om nooit meer te verslapen

The Knight Before Christmas

In The Knight Before Christmas belandt een Engelse ridder uit de 14e eeuw met behulp van magie in het heden - in Ohio om precies te zijn. Brooke, een natuurkundelerares die niet in de liefde gelooft, is diep in gedachten gezonken en rijdt de mysterieuze man in een ridderpak aan. Onderweg naar het ziekenhuis stelt de man zich voor als ‘Sir Cole’ en claimt een ridder uit de 14e eeuw te zijn.

Hmmm… Brooke gelooft er geen snars van en is er van overtuigd dat hij zijn geheugen is verloren. Tot de mysterieuze Cole hersteld is van zijn ‘geheugenverlies’, is Brooke van plan voor hem te zorgen. Ze wijst hem de weg in de moderne wereld, terwijl Cole probeert terug te keren naar zijn eigen tijd. Ondertussen groeien de twee steeds meer naar elkaar toe en beginnen ze ook gevoelens voor elkaar te krijgen. Is het dan toch tijd voor Brooke om eindelijk aan ware liefde toe te geven?

Bekijk The Knight Before Christmas op Netflix.

Lees ook: Deze Netflix-serie met Dolly Parton-hits wil je niet missen