WIN: bioskaartjes The Next Three Days

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
John Brennan (Russell Crowe) heeft zijn leven goed voor elkaar. Hij is getrouwd met Lara (Elizabeth Banks) en samen hebben ze een leuk zoontje. Maar op het moment dat de politie een inval doet en zijn vrouw meeneemt op verdenking van een gruwelijke moord staat zijn leven op zijn kop. De last van de opvoeding van zijn zoontje, lesgeven op school en vechten voor de vrijlating van zijn vrouw komen nu terecht op zijn schouders.

Wanneer Lara's laatste beroep wordt afgewezen en de kansen om haar onschuld te bewijzen klein zijn, is hij ten einde raad. John ziet dan ook geen enkele andere uitweg dan haar zelfstandig uitbreken. Maar om dit krankzinnige plan uit te voeren heeft hij hulp nodig. Die krijgt John van de ex-veroordeelde Damon (Liam Neeson), die hem exact vertelt wat hij moet doen. Zal het hem lukken om zijn vrouw te kunnen bevrijden?

The Next Three Days is vanaf 9 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag een aantal kaarten voor The Next Three Days weggeven. Om kans te maken op twee kaartjes moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 19 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.