10x succesvolle modellenmama?s

Media door Redactie Ze.nl

Niet alleen kruipen modellen tijdens de zwangerschap al voor de camera, ook als de kinderen geboren zijn gaan de topmodellen snel weer aan het werk. Zelfs enkele weken na de bevalling gingen modellenmama’s als Miranda Kerr en Gisele Bündchen alweer aan de slag voor de camera, en modellen als Angela Lindvalls en Natalia Vodianova vinden het geen probleem om samen met hun kids op de foto te gaan. Kijk mee naar de 10 meest succesvolle modellenmama’s!


Links: Natalia Vodianova heeft maar liefst drie kinderen gekregen sinds naar negentiende: zoon Lucas Alexander, dochter Neva en zoon Viktor. Ze doet het de laatste jaren wat rustiger aan qua modellenwerk, maar maakt voor sommige opdrachtgevers een uitzondering. Ze werkt bijvoorbeeld nog wel voor de Britse Vogue (zie foto) en Diane von Furstenberg.
Rechts: Doutzen Kroes en haar hubby Sunnery James stralen van geluk, met zoontje Phyllon in de stoere buggy.


Links: Miranda Kerr deelt op haar Twitter graag foto’s met haar followers, zoals deze waarop ze zoontje Flynn borstvoeding geeft. Op deze foto heeft ze een moeder-zoonmomentje, backstage bij een shoot voor Victoria’s Secret.
Rechts: Helena Christensen op de foto met zoon Mingus. Deze moeder vond het geen probleem om op 42-jarige leeftijd nog naakt voor het sportmerk Reebok te poseren.


Links: Heidi Klum zegt dat er ab-so-luut geen kinderen meer aan haar gezin worden toegevoegd. Niet zo'n gekke uitspraak, als je bedenkt dat Heidi en man Seal al vier kids in huis hebben. De namen zijn, op chronologische volgorde: Leni, Henry, Johan en Lou.
Rechts: Angela Lindvalls zoons Sebastian en Dakota hadden het duidelijk naar hun zin tijdens een shoot voor de Britse Vogue. Hoe cute!

Kijk voor meer modellenmama’s op Fashionscene!