WIN: Nintendo Wii en Wii Fit Plus

Winacties door Redactie Ze.nl

Als moeder van twee kinderen met een drukke en hectische agenda weet Wendy als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om er structureel een actieve levensstijl op na te houden. Wii Fit Plus helpt haar en veel andere vrouwen fitness en plezier op een laagdrempelige manier te combineren in de bekende omgeving van de eigen woonkamer.

Wendy van Dijk over Wii Fit Plus: "Voor mij is het belangrijk om ondanks alle drukte toch tijd te vinden voor een moment van ontspanning en beweging. Wii Fit Plus is daarom voor mij de ideale uitkomst. Je kunt een persoonlijke work-out samenstellen en ik kan zelfs een specifiek onderdeel van mijn lichaam trainen. Thuis in mijn eigen huiskamer wanneer ik dat wil en het is vooral gewoon leuk om te doen!"

Wii Fit Plus is de opvolger van het revolutionaire Wii Fit, waarin gebruikers op een leuke en ontspannen manier aan hun conditie werken, zonder hiervoor het huis te hoeven verlaten. Wii Fit Plus geeft dit fenomeen een nieuwe dimensie met meer dan 60 oefeningen die erop gericht zijn je fitheid, balans en lichaamshouding te verbeteren. Lenigheid vergroten, spieren verstevigen, vet verbranden, houding verbeteren of ontspannen met yoga; je werkt met een programma gericht op je persoonlijke doelen. Hierdoor wordt het makkelijker dan ooit om thuis met trainen te beginnen - en ermee door te gaan! Naast de metingen van gewicht en BMI die al in Wii Fit aanwezig waren, maakt een geheel nieuwe calorieënmeter het nog gemakkelijker je dagelijkse vorderingen bij te houden. Wii Fit Plus wordt zowel met als zonder het Wii Balance Board geleverd. Het Wii Balance Board registreert bewegingen door je gewicht te verplaatsen naar links, rechts, voor en achter.

Ze.nl mag een Nintendo Wii met Balance Board en een door Wendy gesigneerd exemplaar van Wii Fit Plus weggeven. Om kans te maken op deze fantastische prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 20 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.