Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Met deze smartphones maak je de mooiste foto's

We leven in een tijd waarin we de hele dag foto’s maken. Onze fotogenieke ontbijtjes leggen we vast voor Instagram, we delen meteen kiekjes zodra we een regenboog spotten en als we een goed selfielicht te pakken hebben, snappen we erop los. Daarom hebben wij de smartphones waarmee je de mooiste foto’s maakt voor je op een rijtje gezet.

telefoons beste fotos

Lees ook: Junaid (22) lijdt aan selfitis: 'ik maak meer dan 200 selfies per dag'

iPhone XS

Veel reviewers zijn razend enthousiast over de camera van de iPhone XS. Zo zou de camera van de iPhone niet alleen snel foto’s maken, ook heeft de iPhone XS een dubbele camera met groothoeklens, én een smart-hdr-functie. Hierdoor heb je een portretmodus, waarmee je de achtergrond kan vervagen waardoor het lijkt alsof de foto met een professionele camera gemaakt is. Tijd om de perfecte selfie te creëren!

Huawei P30 Pro

Maak jij graag gedetailleerde foto’s? Met de Huawei P30 Pro kan je heel ver inzoomen zonder dat het beeld zijn kwaliteit verliest. Ook maakt deze smartphone geweldige foto’s in het donker. Ideaal dus als je ‘s avonds een leuk feestje wil vastleggen!

Samsung Galaxy S10+

De Samsung Galaxy S10+ heeft een 5-camerasysteem. Hiermee kan je scherpe en gedetailleerde foto’s maken vanuit allerlei hoeken. Ook kan je met deze de portretfunctie gebruiken, waarmee je een tof diepteverschil kunt maken. Zei iemand professioneel fotograaf?

Google Pixel 4

Deze smartphone staat bekend om de mogelijkheid om topkwaliteit foto’s te maken. Door het snelbewerkingssysteem van de Google Pixel 4, worden alle foto’s automatisch verfraaid. Hierdoor heb je dus geen filter meer nodig. Zeg maar dag tegen al die bewerkingsapps!

HTC U12+

De HTC U12+ heeft twee camera’s voor, en twee camera’s achter. Door de HDR-boost die de smartphone heeft, maakt de camera automatisch foto’s nog voordat je zelf de foto neemt. Het ultieme redmiddel als je snel een foto wilt maken: zo weet je altijd zeker dat je meerdere beelden hebt om uit te kiezen als er eentje mislukt. 

Of je nu een professionele photoshoot wilt houden met je smartphone of leuke kiekjes wilt maken voor de herinnering; met deze smartphones weet je zeker dat het met de camera goed zit. Welke telefoon zou jij het liefst willen hebben?

Lees ook: Aha! Hier is dat ieniemini gaatje naast je camera goed voor