Aha! Hier is dat ieniemini gaatje naast je camera in je iPhone voor

Lifestyle door Michelle

Er gaat het liefst geen dag voorbij zonder dat we iets nieuws leren. Zoals Mahatma Gandhi ooit zei: "Leef elke dag alsof het je laatste is. Leer elke dag alsof je eeuwig zult leven." We hadden het niet beter kunnen zeggen. Daarom leren we vandaag het ongelofelijk belangrijke: wat dat ieniemini gaatje naast de camera is op je iPhone. Kijk maar even. Daar ja. Klein gaatje hè? Nou, hier is 'ie goed voor.

Naast je camera

Waarschijnlijk heb je er nog nooit over nagedacht, maar nu we het ter sprake brengen wil je het toch weten amiriiiiight? Is het iets tegen rode ogen? Tegen een bewogen foto? Nee, niets van dat. Sterker nog, dat kleine gaatje heeft niets met je camera te maken. Het is namelijk een heel klein microfoontje. 

Lees ook: Dit is de leeftijd waarop we onze baan beginnen te haten

Afluisterpraktijken?!

Voordat je meteen uit je broekje springt uit angst voor een afluisterende AIVD, daar is de microfoon in ieder geval níet voor. Het is er voor je eigen gebruiksgemak! Zo helpt deze microfoon de kwaliteit van het geluid verbeteren als je bijvoorbeeld aan het FaceTimen bent. Denk maar na als je bijvoorbeeld wilt laten zien waar je bent, dan draai je je telefoon. Op deze manier is er altijd een microfoon in de buurt om het goede geluid te behouden. Slimme jongens daar bij Apple, nietwaar?!

Lees ook: 37 x bizarre regeltjes en gebruiken in het Britse koningshuis