Fan van Meisje van plezier? Deze series moet je ook zien!

Media door Chloe

Het tweede seizoen van Meisje van plezier staat nog maar net op Videoland, maar heb je het nu al verslonden? Over een volgend seizoen is nog geen nieuws, maar gelukkig is er nog genoeg spannends te zien. Met deze 4 lookalike series op Videoland ben je voorlopig wel zoet!

Lees ook: Fan van New Girl? Dan moet je deze 5 Netflix-series ook zien

Dagboek van een callgirl

Anna leidt als callgirl in Amsterdam een dubbelleven. Niemand weet dat zij regelmatig de stoute hakken aantrekt en afspraakjes heeft onder de schuilnaam ‘Jolie’. Wanneer werk en privé overlappen, wordt het steeds lastiger om haar tweede identiteit geheim te houden.

Dubbelleven

In de Vlaamse serie Dubbelleven woont Karen al achttien jaar samen met Mark. Wanneer hij weg is voor ‘werk’ vertoeft hij eigenlijk bij Nina, met wie hij al een jaar getrouwd is. Wanneer Mark verongelukt ontdekken de twee vrouwen dat Mark van twee walletjes at. De twee vrouwen gaan de strijd met elkaar aan. Van wie hield Mark het meest?

Nieuwe buren

De Zonnewijk in Almere lijkt de ideale plek om te gaan wonen, dachten Eva en Peter. Ze bouwen zelfs een hechte vriendschap op met hun buren Rebecca en Steef. Het begint met gezellige etentjes, maar gaat zo ver dat ze uiteindelijk ook het bed met elkaar delen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige drama. Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek van Saskia Noort, maar wegens succes zijn er nog drie seizoenen bij gekomen. Genoeg te bingen dus!

Trust me

Cath Hardacre is een alleenstaande moeder en heeft daarnaast een drukke baan als verpleegster. Wanneer zij ontdekt dat het ziekenhuis waar ze werkt zich niet aan de regels houdt, trekt ze aan de bel waarop ze wordt ontslagen. Uit paniek steelt ze de identiteit van haar beste vriendin - een dokter - en vlucht met haar dochter naar Edinburgh. Wanneer haar ex-man opduikt en een journalist de zaak van het ziekenhuis nader onderzoekt, wordt het lastig voor Cath om haar ware identiteit geheim te houden.

Lees ook: The Politician is de nieuwe Netflix-hitserie à la Gossip Girl en House of Cards