Dit is wanneer seizoen 2 van You op Netflix te zien is!

Media door Laura

Het is alweer een jaar geleden dat we met open mond de slotaflevering van You keken. Waarom deed Paco de deur niet open? Is Beck echt dood? En wordt Joe ontmaskerd? Er zijn zoveel vragen waar we antwoord op willen. Gelukkig werd al snel duidelijk dat de serie over de stalker Joe en zijn slachtoffer Beck een tweede seizoen kreeg. En die start binnenkort...

Lees ook: The Devil Next Door: iedereen heeft het over deze nieuwe true crime serie

You: het plot van seizoen 2

De grote vraag waar alle kijkers mee zitten is natuurlijk: "leeft Beck nog?!" Sommige fans zijn ervan overtuigd dat Joe haar dood in scene heeft gezet. Zou Beck al die tijd in de ruimte onder de boekshop gevangen zijn? Of dat wel of niet klopt, is nog niet te zeggen. Wat we wel weten is dat ex-liefje Candace een belangrijke rol gaat spelen in seizoen twee van You. Om haar te ontvluchten, vertrekt Joe naar Los Angeles. Hoewel hij net uit een heftige relatie komt - die (waarschijnlijk) eindigde in moord, wordt hij opnieuw verliefd. Dit keer is Love (Victoria Pedretti) het slachtoffer. Zal de geschiedenis zich herhalen...? 

You seizoen 2

De releasedatum nadert sneller dan verwacht! Zet het in je agenda... Terwijl de halve fam Home Alone 2 kijkt, ga jij Tweede Kerstdag naar de Netflix-app, want 26 december verschijnt seizoen 2 van de creepy Netflix-serie You. Alle 10 gloednieuwe afleveringen zijn vanaf dan te bingen.

Lees ook: Nostalgie! ‘Er was eens… Het leven’ is nu te zien op Netflix