Lidl aanbiedingen: Pizzarette, bikerjack, gastenmatras

(Web)shops door Laura

Saletijgers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 33 scoor je onder andere een pizzarette, bikerjack, gastenmatras voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)shop voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen 33

Lees ook: 20 x De leukste tasjes met dierenprint zomer 2019 onder de 40 euro

EMERIO® Pizzarette

Gourmetten, maar dan met minipizza's! Met de pizzarette kun je met 6 personen gezellig samen op tafel zitten. Je kunt je eigen deeg maken, maar er zijn ook speciale minipizzabodems te koop. Kies je favoriete toppings en bakken maar!

Shop voor €59,99

lidl aanbiedingen 33

ESMARA® Dames bikerjack

Jasjes kun je nooit genoeg hebben. Deze gele of zwarte bikerjacks geven een basic outfit net even dat va-va-voom-effect. En voor die prijs hoef je het niet te laten, toch?

Shop voor €24,99

lidl aanbiedingen 33

Footflexx® Leren dames laarzen

Een must have voor het najaar of een regenachtig festival: deze leren schoenen. De lichte en flexibele zool is gemaakt van TPR en heeft een schokdemper. 

Shop voor €29,99

lidl aanbiedingen 33

UNOLD® Pastamachine

Echte pasta-liefhebbers maken hun eigen pasta. Met deze machine wordt dat een makkie. Met deze machine bereid je het pastadeeg binnen 10 minuten en maak je verschillende vormen pasta in een handomdraai. 

Shop voor €169,-

lidl aanbiedingen 33

LIVARNO LIVING® Salontafel

Toe aan een nieuwe tafel bij je zithoek, maar wil je wel wat kwijt kunnen? In deze mooie salontafel kun je boeken, tijdschriften, een fruitmand en meer leuke prullaria tentoonstellen.

Shop voor €49,99

lidl aanbiedingen 33

LIVARNO LUX® LED-tafellamp

Doe eens gek, je bent al normaal genoeg: shop deze lollige ananaslamp. Een echte eyecatcher in je interieur.

Shop voor €19,99

lidl aanbiedingen 33

MERADISO® Dubbel gastenmatras

Vaak logés, maar geen zin in gedoe met een logeerbed neer te zetten? Dan is zo'n dubbel gastenmatras ideaal. Het is groot genoeg voor twee personen en ingeklapt doet-ie ook dienst als een poef. Ideaal, toch?

Shop voor €59,99

lidl aanbiedingen 33

Lees ook: Festivaltip: Bij Lidl score je nu lichtgevende sneakers voor slechts 20 euro