Festivaltip: Bij Lidl score je nu lichtgevende sneakers voor slechts 20 euro

Mode & trends door Laura

Een festival is bij uitstek de plek van zien en gezien worden. Wil je letterlijk staan shinen op het aankomende feestje? Dan is Lidl je beste vriend, want de shop verkoopt nu lichtgevende (!) damessneakers. Over in de spotlight staan gesproken...

lidl lichtgevende sneakers

Lees ook: Dit moet je hebben: dit beautymerk is ongelofelijk goedkoop én goed

Zeven kleuren

Het gaat om witte damessneakers met een panterprintje. Met een druk op de knop gaan de LED-lichtjes op de stof van de schoen aan. Je kunt kiezen uit 7 vaste kleuren of 4 kleurwisselprogramma's: rood, groen, donkerblauw, wit, geel, roze en lichtblauw. Met één druk op de knop in de lus van de schoen wissel je van kleur. De lichtjes branden tot wel 5 uur, meer dan genoeg tijd om tot de vroege uurtjes te shinen op de dansvloer. Terwijl jij ligt te tukken, kun je de schoenen in 3 uur met een USB-kabel volledig opladen.

De schoenen zijn verkrijgbaar van maat 36 tot en met 41. De lichtgevende sneakers kosten slechts €19,99 per paar. Gezien je alleen met deze pattas wegkomt op een festival is dat een superprijs! Scoor ze snel, want met het festivalseizoen in volle gang zullen ze vast snel uitverkopen.

Koop de lichtgevende sneakers voor Lidl-Shop.

lichtgevende sneakers lidl

lidl lichtgevende sneakers

lidl lichtgevende sneakers

Lees ook: 24 x de leukste festivaltasjes 2019