Lidl aanbiedingen: SodaStream, robotstofzuiger en tuinbank

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 28 scoor je onder andere een SodaStream, robotstofzuiger en tuinbank voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: New Balance sneakers, opblaasbare drankjeshouder en Bluetooth-soundtower

SODASTREAM® Cool

Steeds meer mensen halen een SodaStream in huis. We snappen het wel. Het bespaart een hoop geld, gesjouw met flessen en plastic en het is nog leuk om te doen. Met de meegeleverde koolzuurhoudende cilinder maak je met een druk op de knop tot wel 60 liter bruisend water. En je kunt zelf bepalen hoeveel 'bubbels' je wilt. 

Koop voor €44,99

lidl aanbiedingen

ESMARA® Dames jurk

Deze linnen jurk is ideaal voor warme, broeierige zomerdagen. Het materiaal is licht en lucht lekker goed door. Voor €12,99 kun je dat niet laten liggen, toch?

Koop voor €12,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Zonnescherm

Een grijze of witte parasol is maar saai! Voeg je liever wat kleur toe aan je leven, kies dan voor deze vrolijke zonneschermen. Hoe leuk is die watermeloen-print?

Koop voor €9,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Robotstofzuiger

Stofzuigen, vind jij het ook zo'n rotklusje? Laat het lekker over aan de robot. Deze robotstofzuiger gaat uit zichzelf jouw hele huisje rond en komt (bijna) in elk hoekje. Met behulp van een afstandsbediening kun jij vanaf je luie bank bedienen.

Koop voor €119,-

lidl aanbiedingen

LIVARNO LUX® Solar LED-lichtband

Maak je tuin, balkon of dakterras is no time beregezellig met deze lichtbanden. Heel handig: de band is zelfklevend, dus geen gedoe met haakjes en touwtjes. Daarnaast schakelt het licht vanzelf aan als het schemerig wordt. Je kunt kiezen uit twee verschillende varianten: regenboogkleurtjes of warm wit. 

Koop voor €12,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Tuinset

Nog geen tuinset op de kop getikt? Sla dan nu je slag met deze Lidl aanbiedingen. Deze leuke hoekbank met kussens voor in de tuin is nu met 150 piek afgeprijsd.

Koop van €549,- voor €399

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Mini-vaatwasser

Altijd gezeur over de afwas, maar geen kastruimte voor een grote vaatwasser? Maak het jezelf makkelijk met deze mini-vaatwasser. Hij past op het aanrecht (in plaats van die stapels vieze afwas!) of op een kastje. 

Koop van €189,- voor €159,-

lidl aanbiedingen

Lees ook: Hallelujah: er bestaat een zandvrije strandmat