Lidl aanbiedingen: New Balance sneakers, opblaasbare drankjeshouder en Bluetooth-soundtower

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 27 scoor je onder andere New Balance sneakers, opblaasbare drankjeshouders en een Bluetooth-soundtower voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen

Lees ook: Catladies opgelet: bij Lidl scoor je nu een tipi voor je kat

NEW BALANCE® Dames sneaker grijs ML 574 en mint ML 574

Een New Balance sneaker voor een zachtere prijs dan je gewend bent. Je scoort de dames sneaker nu in de aanbieding bij de Lidl voor €59,99 in de kleur grijs of mint.

Koop voor €59,99: grijs of mint

lidl aanbiedingen

lidl aanbiedingen

GRILLCHEF BY LANDMANN® Gasbarbecue met 2 branders

Bereid een perfecte zomerse BBQ met deze gasgrill met deksel met thermometer. Trommel je vrienden vast maar op!

Koop van €99,99 voor €75,-

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Drankjeshouder

Je kent de struggle wel: je ligt een beetje te dobberen in het water, maar moet elke keer naar de kant zwemmen om een slok van je drankje te nemen. Deze first world problem is verleden dankzij de opblaasbare drankjeshouder.

Koop van €4,99 voor €2,-

lidl aanbiedingen

PARKSIDE® Hogedrukborstel of terrasreiniger

Ken je die bevredigende filmpjes met hogedrukreinigers? Dat kan jij nu zelf doen. Geef je balkon, oprit, terras, et cetera een welverdiende oppoetsbeurt met deze hogedrukborstel en terrasreiniger. 

Koop van €19,99 voor €9,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Bluetooth®-soundtower

Bij de zomer hoort goede muziek. En bij goede muziek hoort een goede speaker. Met deze soundtower van Silvercrest zit je wel goed. Dankzij de dubbele 25 Watt en 50 Watt subwoofer knallen je favoriete summer jams moeiteloos door je huis. Je verbindt 'm gemakkelijk met je Bluetooth via je smartphone, tablet of laptop. 

Koop van €179,- voor €99,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Houten tuinbank en ligbed

Van zitten naar liggen: deze tuinbank is ideaal als je weinig ruimte hebt. De leuningen zijn gemakkelijk naar beneden te klappen, zodat je languit kan liggen, en naar boven: zodat je rechtop kan zitten. 

Koop van €149,- voor €119,-

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Partytent antraciet

Maak je tuinfeest compleet met een partytent: met een paar leuke sfeerlichten staat het niet alleen beregezellig, het beschermt ook tegen zon en regen. 

Koop van €69,99 voor €49,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Hallelujah: er bestaat een zandvrije strandmat