Catladies opgelet: bij Lidl scoor je nu een tipi voor je kat

(Web)shops door Laura

Veel poezenbaasjes zullen het er over eens zijn: alleen het allerbeste is goed genoeg voor koning(in) kat. Komt dat even goed uit. In de Lidl folder van week 26 staat een fantastische aanbieding waar jouw kattenbaby heel blij mee zult zijn: een kattenbed in de vorm van een tipi. En ja, het bedje is ook geschikt voor kleine hondjes!

Katten tipi

De grijze tipi met blauw detail is een ideaal plekje voor je kat of poes om zich even terug te trekken. Het tentje heeft een stabiel frame van 5 houten palen. De tipi voor katten kost slechts €16,99 bij Lidl-Shop... een koopje! Wees er wel snel bij, want we hebben zo'n vermoeden dat dit hippe huisdierbed binnen no time wordt uitverkocht.

Vermoed je dat jouw kat niet zo lekker gaat op het kussentje in de tipi? No problemo. Je kunt het kussentje er gewoon uithalen. Misschien ligt je huisdier veel lekkerder op het zeiltje of (doe eens gek) een stuk karton! Het kussen heeft trouwens twee zijden: de grijze voor de zomer en de zwarte voor de winter. Zo kan jouw kat elk seizoen genieten van zijn tipi-bed.

ildl aanbiedingen tipi kat

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Hangstoel, hondenzwembad, torenventilator