Lidl aanbiedingen: Hangstoel, hondenzwembad, torenventilator

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 26 scoor je onder andere een bijzettafel met hangstoel, hondenzwembad, torenventilator voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Koffieleuten opgelet! Lidl verkoopt nu een espressomachine voor maar 80 euro!

FLORABEST® Hangstoel

Een relaxplek helemaal alleen voor jou, dat is de droom! In deze ei-vormige hangstoel kun je uren vertoeven met een goed boek, podcast of met vrienden natuurlijk. Scoor 'm tijdelijk met dikke korting!

Koop van €219,- voor €150,-

lidl aanbiedingen hangstoel

SILVERCREST® Torenventilator

Met de tropische temperaturen in Nederland heb je er niet één, maar wel vijf nodig! Ventilatoren kun je nooit genoeg hebben. Deze torenventilator draait in 90° graden koele lucht door de ruimte. Ook handig: je kunt een timer instellen, zodat het apparaat na een tijd vanzelf uitgaat.

Koop van €29,99 voor €19,99

lidl aanbiedingen

ZOOFARI® Hondenzwembad

Denk tijdens de hittegolf ook aan je trouwe viervoeter. Honden hebben het vaak bloedheet in de zomer. Vul dit hondenzwembad met water zodat je hond(je) ook lekker kan afkoelen. Dit hondenzwembad heeft een antislipbodem, stevige wandconstructie en is snel op te bouwen zonder op te pompen.

Koop voor €39,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® Parasol met kantelfunctie

Een onmisbaar item voor bij je lounge-set! Deze parasol van beukenhout heeft een knikfunctie en een UV-beschermingsfactor van 80.

Koop van €59,99 voor €39,99

lidl aanbiedingen

FACKELMANN® Wastafelkast

Is je badkamer toe aan een kleine make-over? Vervang je ouderwetse wastafel met een nieuwe. Deze budget variant van de Lidl heeft een modern design en veel bergruimte voor toiletspullen en handdoeken. Nu te koop met een fikse korting!

Koop van €199,- voor €169,-

lidl aanbiedingen

MELINERA® LED-lichtketting

Maak je balkon of tuin is één klap sfeervol met deze LED-verlichting. Kies voor de vrolijke kleurtjes of romantisch wit licht. De lichtketting schakelt automatisch in wanneer het donker wordt, maar het is ook mogelijk om 'm zelf in en uit te schakelen.

Koop voor €9,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: bijzettafel met koelfunctie, sorbet-ijsmachine en loopfiets