Fashion / (Web)shops
(Web)shops

Lidl aanbiedingen: bijzettafel met koelfunctie, sorbet-ijsmachine en loopfiets

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 25 scoor je onder andere een bijzettafel met koelfunctie, sorbet-ijsmachine en loopfiets voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is.

lidl aanbiedingen

LIVARNO LIVING® Bijzettafel met koelfunctie

Tafel met een innovatief design, ideaal voor tuinparty's! Met geïntegreerd ijsvak voor het lang koel houden van dranken.

Koop voor €49,99

lidl aanbiedingen ijskoeler

SILVERCREST® Sorbet-ijsmachine

Maak gemakkelijk heerlijk caloriearm sorbetijs van bevroren vruchten.

Koop voor €24,99

lidl aanbiedingen sorbet

FLORABEST® Serveerwagen

Deze stevige en weerbestendige serveerwagen met groot, ingezet werkvlak heeft een extra plateau met lade, metalen handvat en handig rek met 6 metalen haken. Ideaal voor kruiden en barbecue-accessoires. Aan de zijkant heeft de wagen 4 metalen haken en een flessenopener. De serveerwagen heeft 2 grote wielen met gazonvriendelijk profiel en een wagengreep.

Koop van €89,99 voor €59,99

lidl aanbiedingen serveer

PINOLINO® Loopfiets Vespa Wanda

Train met deze blitse Vespa loopfiets je balans, respons en coördinatie in stijl. Deze loopfiets is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Koop voor €74,99

lidl aanbiedingen loopfiets

SILVERCREST® Espressomachine

Als je geen dag begint zonder het zwarte goud, dan is deze espressomachine onmisbaar in jouw keuken. Niks geen pads, cups of (nog erger) oplosbare korrels. Met deze espressomachine serveer jij dankzij de professionele zeefhouder jezelf en je gasten in no time een professioneel kopje koffie. 

Koop voor €79,99

lidl aanbiedingen espressomachine

CRIVIT® Luchtbed

Maak de blits op het strand of in het zwembad met deze vrolijke luchtbedden. Je hebt de keuze uit een pizzapunt, ananas, cactus, rosé-fles en popcorn.

Koop van €8,99 voor €4,99

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Strandstoel blauw

Met een drankje in de hand, liggend op het strand, geniet je heerlijk van de zonnige dag. Daarnaast is de stoel ook te gebruiken als steekkarretje. 

Koop van €19,99 voor €9,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: robotstofwisser, aroma-diffuser en backpack