Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De allerleukste uitjes met je collega’s

Het zit er weer aan te komen: een leuk uitje organiseren voor je collega’s. Jullie hebben al gekart, zijn (net niet) ontsnapt uit de escaperoom en die zeiltocht van vorig jaar was echt het hoogtepunt tot nu toe. Zie dat maar eens te overtreffen. Geen nood! Wij weten 4 leuke uitjes waar je nog niet aan gedacht had.

uitjes met collega's

Lees ook: De leukste ideeën voor vriendinnenuitjes

Uitje met collega's 1: Expeditie Robinson in Scheveningen

Ben je op zoek naar een uitdagend, actief en origineel uitje? Dan is Expeditie Robinsonnen iets wat je zoekt! Je gaat in teams afwisselende proeven uitvoeren. Natuurlijk wordt er gestreden om de winst. In elke proef komen verschillende vaardigheden aan bod. Wie is er snel en behendig, heeft een goed geheugen of ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn van essentieel belang voor het behalen van de winst!

Uitje met collega's 2: Grotbiken in Valkenburg

Ben je niet claustrofobisch of bang in het donker? Dan is Grotbiken in de grootste gangenstelsels van Europa een perfect uitje met je collega’s. Op een speciale grotbike maak je een fietstocht van acht tot tien kilometer door de Sibbergroeve.

Uitje met collega's 3: Tripje naar Volendam

Wil je het liever wat rustiger houden? Kies er dan voor om met je collega’s richting Volendam af te reizen. Je kunt een dagarrangement boeken met allemaal leuke activiteiten. Je gaat onder andere een puzzeltocht door Volendam maken en samen op de foto. Natuurlijk in Volendams kostuum! Hilarischer kun je deze dag niet maken toch?

Uitje met collega's 4: De Hippie Road trip

Een ultiem gevoel van de jaren 70 beleven doe je samen met je collega’s met de Hippie Road Trips. Je neemt zelf plaats achter het stuur van een all time classic Volkswagen-busje. Je rijdt een prachtige rally door het mooiste gebied van Nederland. Toer over slingerweggetjes, langs sloten en plassen en dit doe je met behulp van diverse navigatie mogelijkheden. Sluit de middag af met een gezellige BBQ of diner.

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar qua vriendschap