Zo maak je jouw kinderwagen zomerklaar

Mama door Redactie Ze.nl

Nu de zon zich (hopelijk) weer steeds meer laat zien, is de zomer een perfecte gelegenheid om je kleintje mee naar buiten te nemen voor gezellige wandelingen. Door het park, in het bos, door de stad: met een goede kinderwagen neem je jouw kindje in een handomdraai overal mee naartoe. Goed insmeren, luchtige kleren aan, genoeg water mee: jullie zijn helemaal zomerklaar. Maar is je kinderwagen dat ook? Uit onderzoek is gebleken dat een eenvoudige doek over je kinderwagen gooien zelfs gevaarlijk is, maar hoe bescherm je je kindje dan tegen het warme weer en de brandende zon? Met de juiste accessoires van Joolz maak je jouw kinderwagen helemaal klaar voor de zomer!

Joolz zomerklaar

1. Parasol

Leuk natuurlijk als je kindje naar iedereen knipoogt, maar je kunt je ook afvragen of een parasol geen overbodige luxe is. Om jouw kleintje optimaal tegen de zon te beschermen kun je ‘m nog altijd het beste het meeste in de schaduw houden. 

2. Comfort cover

Wil jij optimale zonbescherming voor je baby, maar liever geen parasol? Dan kun je ook kiezen voor een comfort cover. Deze cover heeft een bescherming van UPF50+, past op alle Joolz kinderwagens en is ideaal in een drukke stad: hij houdt namelijk licht, zon én geluiden buiten. Zo slaapt jouw baby gewoon door alle drukte heen. Heerlijk!

3. Verzorgingstas

Flesjes water mee, een frisse snack en vergeet de zonnebrand niet! Als je in de zomer op pad gaat kun je wel wat extra ruimte gebruiken. Een ruime verzorgingstas waar genoeg spullen in kunnen is ideaal! 

4. Travel bag

Leuk natuurlijk, zo'n kleintje - maar je krijgt er wel een heleboel extra bagage bij! Gelukkig hoef je daar niet over in te zitten: je kinderwagen berg je gewoon veilig op in de Joolz Travel Bag. Alle modellen van Joolz passen hierin, zo ga je met een gerust hart op vakantie. 

Joolz travel bag

5. Muskietennet

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk, en een slapende baby betekent ook goede nachtrust voor jou. Het laatste wat je dus wilt is dat ze wakker liggen doordat ze lek zijn geprikt. Gelukkig kun je je baby optimaal beschermen tegen die rotbeestjes met een muskietennet. Dit net is supermakkelijk op je Joolz kinderwagen te zetten en de structuur zorgt ook nog eens voor optimale ventilatie. Ideaal op een broeierige zomerdag!

6. Bekerhouder

Een koffie on-the-go in de winter, een ice coffee in de zomer! Met een bekerhouder hoef je je geen zorgen te maken dat je handen tekort komt. Je klikt 'm zó aan je Joolz wagen: ideaal om je dosis cafeïne bij de hand te hebben na een gebroken nacht, niet waar?! 

7. Zomerstoeltje

Wil jij het je kleine vriend extra comfortabel maken tijdens zomerhete dagen, dan heeft Joolz ook een speciaal zomerstoeltje. Deze is extra luchtig gemaakt en zorgt dus voor optimale ventilatie. Zweten (en de huidirritatie die hiermee gepaard gaat) is verleden tijd!

De herbruikbare verpakkingen van Joolz

Wist je dat Joolz er trouwens alles aan doet een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu? En dat doen ze ook nog eens op een té leuke manier. De kartonnen verpakkingen van Joolz zijn namelijk op verschillende manieren her te gebruiken! Wat dacht je van een rendier voor aan je muur? Je kunt er je eigen vogelhuisje van maken of de kartonnen dozen zijn zelfs om te bouwen tot stoeltje! 

Re-usable packaging Joolz