Een creatief cadeau waar niemand mee komt!

Weet je weer eens niet wat je iemand cadeau moet geven? Cadeautjes geven kan soms best moeilijk zijn! Heeft diegene het misschien al? Of valt het niet in de smaak? Wij kunnen je een handje helpen met de kunst van cadeaus geven. Hier zijn de do’s en don’ts! 

Don’t: flauwe cadeautjes

En dan bedoelen we de scheurkalender met de schuine moppen, een eetbare string voor mannen, condooms met een ribbeltje of Seks for dummies. Die fase en leeftijd ben je (hopelijk) toch echt al gepasseerd. Je zet de jarige voor schut en het is eigenlijk zo goed als weggegooid geld. Zonde, en voor niemand leuk. 

Do: herinneringen!

Deel je een geschiedenis met degene voor wie je een cadeau moet kopen? Maak het dan extra persoonlijk en stop wat moeite in het ophalen van herinneringen! Duik in je fotoalbums en speur jullie meest bijzondere foto op. De foto uitprinten en in een lijstje doen? Kan, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden! Foto op glas bedrukken bijvoorbeeld! Hiermee ben je gegarandeerd van een bijzonder cadeau, en het zal altijd gewaardeerd worden. 

Don’t: een goudvis

Of een ander huisdier. Oh leuk, er gaat iemand samenwonen, laten we diegene pesten door een vissenkom vol verantwoordelijkheid te geven. Als iemand een huisdier wil, kan diegene daar prima zelf voor kiezen. Iemand die niet op een vis zit te wachten en de kom wel elke week moet schoonmaken… tja, wij kunnen echt leukere cadeaus bedenken. En het visje verdient ook beter.

Do: een gepersonaliseerde bon of tegoedkaart

Ben je niet zo materialistisch ingesteld? Ontwerp dan je eigen bon die inwisselbaar is voor een gezellige lunch of diner met jou! Jij betaalt natuurlijk. Je kunt dan meteen een datum prikken: een etentje is altijd goed!

Don’t: een bon van een winkel

Een bon kan zeker handig zijn, het is daarom een twijfelachtige don’t. Toch krijgen wij vaak het gevoel dat je je er toch een beetje makkelijk vanaf maakt. Heb je niet veel tijd of ben je inspiratieloos? Dan kun je nog altijd beter zelf een bon of tegoedkaart in elkaar zetten, zoals hierboven beschreven. 

Do: Cabaret, theater of muziek

Heb je er weleens over nagedacht om iemand een avondje cabaret, theater of een concert cadeau te geven? Nou, keuze genoeg en origineel is het sowieso! Op deze manier maakt diegene misschien ook kennis met iets nieuws. Cabaretkaartjes hoeven ook helemaal niet duur te zijn en cabaretiers trekken vaak door het hele land, dus er is altijd wel iemand in de buurt!