TIP: Music Angel

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Ik heb de Music Angel zo'n twee weken in huis en ik kan nu al niet meer zonder... Ik sleep 'm overal mee naartoe: naar de badkamer als ik in bad ga, naar de woonkamer als ik een etentje heb, naar het dakterras om te genieten van de laatste zonnestralen. Ik ben fan! Maar wat maakt deze kleine luidspreker nou zo fijn?

Ten eerste komt er waanzinnig goed geluid uit de Music Angel. Door het ontwerp hebben de interne klankkasten de ruimte om genoeg volume te produceren om een kamer te vullen met rijke bas en kristalheldere hoge tonen. Je kunt bijna niet geloven dat er zo veel geluid uit zo'n klein apparaatje komt. Het is ontzettend handig dat de Music Angel zo klein is, want je kunt 'm werkelijk overal mee naartoe nemen. Hij weegt helemaal niets en neemt nauwelijks plek in je tas in.

Daarnaast werkt de Music Angel niet op batterijen, maar is hij voorzien van een Lithium-ion accu die je kunt opladen via de meegeleverde USB-kabel op je computer of laptop. Scheelt weer geld en je zit niet zonder muziek als je per ongeluk geen batterijen in huis hebt.

Je kunt naar je favoriete muziek luisteren via een line-in mini-jack audio kabel (waarop je ook je iPod/iPhone kunt aansluiten), USB-stick en zelfs via een Micro SD of TF geheugenkaart. Ook kun je radio luisteren via de ingebouwde FM ontvanger. Er is dus van alles mee mogelijk!

De Music Angel is verkrijgbaar in 5 kleuren: zilver, zwart, roze, blauw en groen en kost 49,95. Ze.nl is natuurlijk fan van de roze variant: lekker knallend!

Kijk voor meer informatie over de Music Angel op de website: www.music-angel.nl.