Lifestyle / Celebs
Celebs

Keert Meghan Markle terug in Suits?

Meghan Markle terug in haar rol als Rachel Zane hadden we nooit voor mogelijk gehouden. Sinds haar huwelijk met prins Harry is haar carrière als actrice immers verleden tijd. Toch lijkt daar nu verandering in te komen, omdat de hertogin van Sussex een paar miljoen kan verdienen met maar een paar minuten werk. Katsjinggg, is dat even cashen. 

 

2 tot 6 miljoen

Volgens Briste media staan de makers van de bekende hitserie Suits, waar Meghan vóór haar huwelijk met prins Harry in speelde, te popelen om haar nog één keer in de rol van Rachel Zane te zien shinen. En dat mag best wat kosten. The Sunday Mirror schreef: 'Er is nog geen bedrag genoemd', maar volgens de bron wordt er 'binnenkort' onderhandeld. Wel kan de bron vast verklappen: "Ik heb bedragen van 2 tot 6 miljoen voorbij horen komen." Die paar miljoen steekt ze overigens niet in haar eigen zak, want het geld gaat naar verluid naar een goed doel van Meghans keuze.

Zwangere Rachel

Waar die paar kostbare minuten van Meghan als Rachel dan heen zullen gaan? Volgens de geruchten denken de makers van Suits aan een korte scène met Meghan en haar tv-echtgenoot Patrick J. Adams. De beelden zouden opgenomen moeten worden in het Verenigd Koninkrijk, zodat de zwangere hertogin niet naar Canada hoeft te vliegen. “We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike, die een gezin stichten, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is." Komt dat even goed uit, want die heeft ze immers al. 

Lees ook: Oei: Zus Meghan Markle op 'fixated persons'-lijst gezet vanwege 'aanhoudend ongewenst gedrag’

Beeld: Getty