Madonna reageert op geruchten bilvergroting: 'Ik heb geen goedkeuring nodig'

Celebs door Roos

Eerder deze week werd het web weer eens flink opgeschud door beelden van Madonna. Daarop was te zien hoe de Queen of Pop er een flinke bilpartij op nahield en dat bleef bij veel fans natuurlijk niet onopgemerkt. Iedereen was in rep en roer, want zou de 60-jarige zangeres implantaten hebben genomen? Vandaag reageerde de Queen herself op alle geruchten.

Billen-gate

Bilimplantaten op je zestigste klinkt misschien wat maf, maar Madonna is natuurlijk niet zomaar een zestigjarige. Bij haar zien velen het nog wel gebeuren en dus was het hele web deze week in de ban van Madonna's achterwerk. Inmiddels besloot de nog altijd populaire zangeres te reageren op de geruchten, maar hield het geheimzinnig... 

Geheimzinnig

Bij een Instagrampost gaf Madonna geen uitsluitsel, maar besloot het over een andere boeg te gooien, namelijk body positivity. Ze schreef dat ze niet op zoek is naar goedkeuring van wie dan ook, en dat ze een vrije wil heeft als het om haar lichaam gaat "net als ieder ander”. Tja, daar is geen speld tussen te krijgen. Maar die bilimplantaten? Daar zullen we vast snel meer over te weten komen.

Lees ook: Hey hello! Luv' keert terug, maar dit bekende gezicht doet niet mee

Beeld: Getty