Lifestyle / Media
Media

Dit waren de meest spraakmakende tv-momenten van 2018

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te blikken op spraakmakende, bijzondere en vooral hele grappige momenten. Ook op televisiegebied hebben we ons weer flink verbaasd en kostelijk vermaakt. Lees daarom snel hieronder de meest spraakmakende televisiemomenten van 2018 die vást en zeker nog op je netvlies gebrand staan.

7. 'Onbeschofte' Lisa in First Dates

Kijkers ergerden zich groen en geel aan 'onbeschofte' Lisa in First Dates. Lisa was ronduit bot en gemeen tegen haar date. Al bij binnenkomst, dacht ze al "nee". Dat was voor haar genoeg reden om haar date te negeren en hem niet aan te kijken. Op de toilet belde ze huilend een vriendin: "En geen haar, én een grote neus, én geen gebit dat ik wilde". Met haar diva-gedrag kon ze op veel kritiek rekenen van zo ongeveer heel televisiekijkend Nederland. Het liep zelfs zo uit de hand dat haar date Jaimy het besloot voor haar op te nemen

6. Buren gaan elkaar te lijf met zaag in 'Mr. Frank Visser'

Het levert altijd heerlijke televisie op: burenruzies. In 'Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met' ging presentator Viktor Brand op bezoek bij oud-deelnemers om te kijken hoe het er voorstaat na de uitspraak van de rechter. Deze aflevering was er een voor in de boeken, want zowel Viktor als de kijkers waren nog nooit zo geschrokken.

Waarom? Eén van de klagende buurmannen, was niet beschikbaar om voor de camera te verschijnen. Wanneer Viktor hoort waarom, valt zijn mond bijna letterlijk op de grond. "Het is gisteren helemaal geëscaleerd. Mijn man is er naartoe gegaan, met een zaag in zijn handen. Hij was heel boos. Zijn bloed kookte", vertelde zijn vrouw Ina. Ouch.

5. De opgevers van Expeditie Robinson

Het moge duidelijk zijn, Expeditie Robinson 2018 was hét seizoen van de opgevers. Jody, Ozzy, Aisha en Joost gaven op. Maar de echte koning van het opgeefseizoen was toch wel Tony Junior, die eerst zijn kapiteinrivaal Donny naar huis liet sturen, om vervolgens zelf vrijwillig zijn biezen te pakken. We hebben het fragment drie keer moeten terugspoelen en begrijpen eigenlijk nog steeds niet waarom hij opgestapt is. Waar gaat het heen met Expeditie Loserson?! Volgend jaar gewoon met alleen onbekende Nederlanders, dat staat buiten kijf.  

4. John bijna over z'n nek in Help Mijn Man is Klusser

De honderdste aflevering van Help Mijn Man is Klusser moest eigenlijk wel een memorabele worden, en dat werd het zeker. We hebben in het klusprogramma van RTL 4 al veel narigheid voorbij zien komen, maar dit huis spande qua hygiëne toch aardig de kroon… 

Wanneer John op bezoek ging bij het stel, werd al snel duidelijk in wat voor staat het huis verkeerde. John hield bij binnenkomst direct zijn hand voor neus en mond. Een overvolle kattenbak, hier en daar kattenpoep- en plas, een overstroomde vieze prullenbak en een vogelkooi die nauwelijks schoon werd gemaakt zorgden volgens John voor een ondraaglijke stank in het huis. Volgens Tiny rook ze het zelf al niet eens meer. 

3. Strippaal en vaginazwembad in Steenrijk Straatarm

Net toen je dacht dat het niet gekker kon, kwam er weer iets absurds voorbij in het populaire programma Steenrijk Straatarm. Naast de dubieuze strippaal in Jans slaapkamer wachtte de familie Heuvels namelijk ook iets ‘erotisch getints’ (aldus vader Heuvels) in de tuin. Of zoals eigenaar Jan het zelf vol trots omschreef: “Buiten hebben we ook nog een leuk vaginazwembad.” Oké dan! Zelf had Jan er toch zeker twee keer in gezwommen, hoewel wij er niet aan moeten denken een bommetje te maken in het bruingroene water.

2. Beau werd ondergepoept in het Rotterdam Project

Toen Beau op bezoek was bij Stefanie, één van de daklozen in het programma, werd de Rotterdamse ingewerkt voor haar nieuwe baan. Iets wat ze graag wilde, want op deze manier kon ze haar leven weer op de rit krijgen. Terwijl Stefanie instructies kreeg, had Beau haar kindje op schoot. Die vol van het moment gebruikmaakte, om eens even lekker zijn behoefte te doen. 

Beau kon vervolgens niet anders dan het uitgieren. "Wat heb je nou gedaan? Je hebt alles over mij heen gepoept!" 

1. Joshua z'n fluit

In Temptation Island schroomde Joshua al niet om voor de camera seks te hebben, maar de knappe Belg deed er in Adam Zkt. Eva VIPS nog een schepje bovenop. Tot vreugde van velen ging hij volledig uit de kleren om op date te gaan op een onbewoond eiland. Nou, dat maakte heel wat commotie los want - oeh la la- de leuter van Joshua kwam full frontal in beeld.

Heb je 'm gemist? Hier kun je even teruggluren.

Lees ook: Dit zijn de meest gegoogelde seks- en relatievragen van 2018