5 x Romantische ideeën voor een weekendje weg

De gure wintermaanden is hét moment om er even tussenuit de sneaken voor een romantische getaway. Lekker eten, ultiem relaxen en samen genieten weg van de drukte. Ben je even inspiratieloos? No problemo, want met deze originele ideeën boek je eenvoudig een magisch weekendje weg.

1. Dobberend slapen

In Rotterdam kun je geheel in stijl ‘op reis aan de kade’. Het cruiseschip is een voormalig passagiersschip van de Holland - Amerika Lijn en is volledig ingericht in de sfeer van de jaren 50. Leuk weetje: Frank Sinatra heeft hier nog gezongen en Koningin Beatrix is als prinses zelfs met dit stoomschip naar New York gevaren.

Met de volledig verzorgde arrangementen kun je met een watertaxi naar het centrum, een rondvaart maken of een verrassingsdiner boeken. En natuurlijk ligt wereldstad Rotterdam op steenworp afstand.

2. Kerstmarkt in Antwerpen

Hotel Les Nuits is een uniek 4-sterren boetiekhotel in het oude centrum van Antwerpen. Niet alleen kun je geweldig shoppen in Antwerpen, tijdens de feestdagen staat er ook een enorme kerstmarkt. Het is een van de grootste kerstmarkten van België en ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven.

3. Schapenmelkmassage op Texel

Het 4-sterren Boutique Hotel Texel staat in De Cocksdorp. Op dit grootste Waddeneiland kun je heerlijk ontspannen in de Texelse duinen of fietsen langs de schapenweiden. Met het Wellness arrangement krijg je, naast een uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van badjes en slippers, ook toegang tot de spa. En hier beleef je geen doorsnee wellness. Ga je bijvoorbeeld voor de schapenmelkmassage, de eilandse schoonheidsbehandeling of het wolbad?

4. Slapen op het Media Park in Hilversum

Bij Tulip Inn in Hilversum overnacht je in een Gooische Villa op het mediapark. Het stadscentrum van Hilversum heeft veel jonge monumenten, waaronder de voormalige studiogebouwen van enkele omroepen. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling langs de mediatempels. Het tweedaagse Actie Beeld en Geluid arrangement is inclusief welkomstdrankje, overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en entree voor het beeld en geluid museum. 

5. Amsterdam beach hotel

Ga je liever een weekendje uitwaaien aan het strand? Boek dan een overnachting in het 3-sterren Amsterdam Beach Hotel in Zandvoort, jawel, aan de zee! Maak een lange strandwandeling, geniet van een uitgebreid diner of beproef je geluk in het casino.

Meer inspiratie over weekendjes weg vind je op Voordeeluitjes.nl.

EXCLUSIEF OP ZE.NL: Boek nu voordelig met de Voordeeluitjes kortingscode!

Beeld: Unsplash, Voordeeluitjes