We're done: 7 x waarom we niet meer naar Expeditie Robinson gaan kijken

Media door Roos

Robinsnollers! We kunnen niet beloven dat er geen spoilers in dit artikel staan, dus lees vooral niet door als je het nog niet hebt gezien. Je bent gewaarschuwd. Dan nu: whats going on?! De ene na de andere publieksfavoriet moet het veld ruimen en na gisteren weten wij en veel kijkers met ons, we gaan niet meer kijken.

1. Eten op een presenteerblaadje

Wat is er gebeurd met hongerige dagen en voedsel verdienen door te shinen in proeven?! De ene na de andere maaltijd wordt dit seizoen op een presenteerblaadje aangeboden, zonder dat de Robinsonners ervoor hebben moeten knokken. Ze krijgen er nog net geen chefkok bij die de calamaris voor ze bereid. Neemt natuurlijk niet weg dat ze al flink wat kilootjes kwijt zijn, maar dat terzijde.

2. Loiza... 😭

De aller, aller, allerlaatste publieksfavoriet heeft het veld moeten ruimen. Tranen met tuiten hebben we gehuild en het merendeel van de kijkers met ons. Het was leuk geweest als we niet de hele aflevering hadden kunnen voorspellen. Net als zo ongeveer elke aflevering van dit seizoen.

Lees ook: 7 x waarom Loiza simpelweg een baas is - Expeditie Robinson

3. Opgevers

Het moge duidelijk zijn, Expeditie Robinson 2018 is hét seizoen van de opgevers. Jody, Ozzy, Tony, Aisha en Joost, waar gaat het heen met Expeditie Loserson?! Volgend jaar gewoon met alleen onbekende Nederlanders, dat staat buiten kijf. 

4. Waar is het entertainment?!

Waar expeditieleden een aantal seizoenen geleden nog zelf spelletjes bedachten om zichzelf én de kijker te vermaken, wordt je beeldscherm vandaag de dag gevuld met geklaag en gezeur. Lamlendige Robinsonners, klagende Robinsonners en Robsinonners met heimwee, we're done.

Toegegeven, op dit moment regende het gewoon heel hard, wat inderdaad erg vervelend is als je geen dak boven je hoofd hebt. Maar we wilden dit moment gewoon graag met jullie delen. Net als de volgende vermakelijke Tweets:

5. DIE RECLAME

Reclameblokken die langer duren dan het programma zelf en zo vaak voorkomen dat je plaspauzes het niet kunnen bijbenen. 

6. De proeven

Zeg nou zelf, zijn de individuele proeven dit jaar niet retesaai? Bijna alle spellen bestaan maar uit één onderdeel, zoals balanceren, eten, puzzelen of vangen. Waar zijn de ingewikkelde constructies waarbij eerst een touw moet worden doorgebrand alvorens je aan een onmogelijke puzzel begint terwijl je jezelf moet bevrijden uit een touwconstructie en uiteindelijk een vuurpijl raak moet schieten? Of draven we nu door?

7. We zijn niet de enige

Vind je dat we ons aanstellen? Check dan maar even de reacties.

Lees ook: 7 x waarom we Corry Konings gaan missen in Expeditie Robinson