Lifestyle / Celebs
Celebs

Maxim Hartman post foto van halfnaakte vrouw: 'Het is tegennatuurlijk en schijnheilig'

Eerder kreeg Maxim Hartman het al aan de stok met Olcay Gulsen, omdat hij 'seksistisch' gereageerd zou hebben op de borsten van Dionne Stax. De 55-jarige acteur kreeg het flink voor zijn kiezen, maar besloot het er niet bij te laten zitten. Zo posste hij op Instagram een foto van een vrouw in haar 'halfblote reet' om zijn standpunt te verdedigen: "Mannen moeten dealen met hun seksuele gevoelens want vrouwen zitten er blijkbaar niet op te wachten. Dit stuit mij tegen de borst."

Doelbewust exploiteren

Een plaatje van een halfblote vrouw die aan het 'backpacken' is. Volgens Maxim wordt hij er dagelijks mee overspoeld: "Vrouwen die hun prachtige uiterlijk en lichaam doelbewust exploiteren. Voor alle duidelijkheid: Dit is hun goed recht. Ook vrouwen mogen natuurlijk doen waar ze zelf zin in hebben. Lekker in je halfblote reet gaan backpacken? De muggen zullen juichen.” 

Vrouwen hoeven zich dan ook zéker niet te bedekken, sterker nog: "Half of helemaal bloot of uitdagend rondlopen of poseren is ook absoluut geen vrijbrief voor mannen om zonder toestemming aan vrouwen te zitten.”

Seksisten en smeerlappen

Maar dan komt de grote ’maar’. "Wat mij wel stoort is dat wanneer mannen vervolgens op deze prikkels reageren, dat ze dan vrij snel als seksisten en smeerlappen bestempeld worden. Mannen moeten dealen met hun seksuele gevoelens want vrouwen zitten er blijkbaar niet op te wachten. Dit stuit mij tegen de borst. Het is namelijk tegennatuurlijk en schijnheilig. Vrouwen weten dondersgoed wat ze doen. En als ze niet begrijpen wat de effecten er van zijn op mannen, hebben zij een gebrek aan inlevingsvermogen. Niet de mannen.” Of we allemaal even op kunnen houden zo kleinzerig te doen, want "meer seks is minder ruzie." Tja, daar heb je best een punt, Maxim! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is maar een van de vele voorbeelden. Dagelijks worden we overspoeld met prikkelende plaatjes van vrouwen die hun prachtige uiterlijk en lichaam doelbewust exploiteren. Voor alle duidelijkheid: Dit is hun goed recht. Ook vrouwen mogen natuurlijk doen waar ze zelf zin in hebben. Lekker in je halfblote reet gaan backpacken? De muggen zullen juichen. Vrouwen hoeven zichzelf zeer zeker niet te bedekken. Half of helemaal bloot of uitdagend rondlopen of poseren is ook absoluut geen vrijbrief voor mannen om zonder toestemming aan vrouwen te zitten. Wat mij wel stoort is dat wanneer mannen vervolgens op deze prikkels reageren, dat ze dan vrij snel als seksisten en smeerlappen bestempeld worden. Mannen moeten dealen met hun seksuele gevoelens want vrouwen zitten er blijkbaar niet op te wachten. Dit stuit mij tegen de borst. Het is namelijk tegennatuurlijk en schijnheilig. Vrouwen weten dondersgoed wat ze doen. En als ze niet begrijpen wat de effecten er van zijn op mannen, hebben zij een gebrek aan inlevingsvermogen. Niet de mannen. Dus laten we niet zo kleinzerig doen. Laten we genieten van onszelf en van elkander. Meer seks is minder ruzie. Denk aan de bonobo’s. 👊🏻❤️🍆

A post shared by Maxim Hartman (@maximhartman) on

Lees ook: Heftige ruzie tussen Olcay Gulsen en Maxim Hartman in RTL Boulevard