Wil jij zwanger worden? Dan vind je hier alles wat je moet weten

Zwanger door Ze.nl

Besluiten of je een kindje wilt, is een heel grote beslissing. En als je eenmaal de beslissing hebt genomen, dan ben je er ook nog niet. Om zeker te weten dat je alles weet rondom zwanger worden en zwanger zijn - verzamelt WIJ alle informatie die jij nodig hebt. 

Rondom het thema zwangerschap zijn er wel honderden dingen die je jezelf af kunt vragen. Hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat het ‘raak’ is? Moet je je leefstijl aanpassen? En hoe heb je de meeste kans om zwanger te worden? Je zult merken dat je boordevol met vragen zit zodra je stopt met anticonceptie en het ‘wilt proberen’. En die vragen worden alleen maar meer zodra je blijkt zwanger te zijn! Dan komt er namelijk helemaal veel op je af. 

Op WIJ is er een speciale rubriek Zwanger worden. Hierin vind je alle informatie die nodig is om gezond zwanger te worden. Met informatie voor jou, maar ook voor je partner. Je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief Zwanger worden, waarin informatie, tips en adviezen worden gegeven over de reis naar het zwangerschap en álles wat daarbij komt kijken. Je zult merken dat als je er eenmaal mee bezig bent, je niet kunt stoppen met erover te lezen! Je wordt een soort zwangerschaps-informatie-spons. Deze rubriek is daar perfect voor! 

Lees ook: Zo lang zou je moeten wachten tussen twee zwangerschappen