7 dingen die ons opwinden buiten de slaapkamer

Intiem door Roos

Waar de een valt voor een goed stel hersenen, krijgt een ander weer knikkende knietjes van een lekker geurtje. Iedereen raakt opgewonden van iets anders en daarom deed een Amerikaanse seksspeeltjesfabrikant naar de zeven meest opwindende dingen buiten de slaapkamer.

1. Lekker ruiken 69% 

Dat de geur van je partner ontzettend belangrijk is wisten we al. Daarbij roept geur ook veel dingen op, zoals emoties, herinneringen en gevoelens. Toch kan een slechte geur een totale moodkiller zijn tijdens een date. Een lekkere parfum is dus geen overbodige luxe.

2. Affectie tonen: 64%

Een groot deel van de deelnemers gaf aan opgewonden te raken van een dikke knuffel of hand vasthouden op straat. Niet alleen zorgt het voor seksuele opwinding, maar ook schept het een band en toont dat je graagt intiem bent met elkaar.

3. Waardering: 61% 

Het is belangrijk om je gewaardeerd te voelen in je relatie, maar wie had gedacht dat je ook opgewonden kan raken van waardering?

4. Een goede stijl: 46%

Tja, het is vast geen verrassing dat een goede stijl ook in dit rijtje staat. Wie heeft er geen zwak voor een goede spijkerbroek of sexy sneakers? Wij wel hoor.

5. Intelligentie: 45%

Intelligentie is een aantrekkelijke eigenschap. Bovendien vinden we het ontzetten opwindend als iemand écht wat te vertellen heeft tijdens een gesprek.

6. Zelfzeker zijn: 43%

Niets zo sexy als iemand die zelfverzekerd is. Waak er wel voor dat dit niet doorslaat in arrogantie, want dat is weer een ongelofelijke moodkiller. Iemand die zichtbaar lekker in z'n velletje zit en dat ook uitstraalt vinden we daarentegen ge-nie-ten.

7. Vrijgevigheid: 39%

Cadeautjes, rondje van de zaak en winsten delen met dierbaren: vrijgevigheid is duidelijk een turn-on. 

Lees ook: 10 x hilarische redenen waarom iemand ooit gedumpt werd

Bron: HLN, Beeld: Unsplash