10 x hilarische redenen waarom iemand gedumpt werd

Relaties door Roos

Je verschilt teveel van elkaar, je hebt een hekel aan je schoonmoeder of je lief heeft vieze gewoontes - de redenen om een relatie te bëeindigen zijn eindeloos. En hoe vervelend ook; in sommige gevallen is het maar gewoon beter zo. Toch lach je de ballen uit je broek om deze 10 hilarische redenen waarom iemand gedumpt werd.

1. Zoenfamilie

"Hij zoende zijn hele familie op de mond. Bij mijn familie volstaat een kus op de wang gewoon, dus ik vond het redelijk shockerend dat zijn moeder me vol op mijn mond zoende. Ik ging naar huis met haar lippenstift op, heel goor."

2. Snelle Jelle

"Ik maakte het uit met een jongen omdat hij te snel liep. Hij was veel langer dan ik en naar eigen zeggen een ‘snelle wandelaar’. Telkens als ik hem vroeg wat langzamer te lopen, hield hij dat drie stappen vol voordat ‘ie weer in de zesde versnelling dook. Ik moest joggen om hem bij te houden. Ik was er klaar mee toen ik op hoge hakken achter hem aan holde en me realiseerde dat ik geen zin had om deze idioot mijn hele leven achterna te hobbelen. Het duurde even tot hij doorhad dat ik niet meer achter hem liep. Ik negeerde zijn belletjes en heb hem nooit meer gesproken."

3. Te groot

"Tja… zijn penis was gewoon te groot. Lieve vent, geweldige persoonlijkheid, knap, maar ik was als de dood voor seks met hem. En hij had een nogal hoog libido…"

4. Uit de hoed

"Hij droeg altijd een hoed. Vreselijk."

5. Looney

"Ik maakte het uit omdat hij een vreselijke tattoo van Yosemite Sam van de Looney Tunes op z’n bil had. Ik kon het niet aanzien."

6. Zwart gat

"Dit is heel vreemd en specifiek, maar hij had het altijd over zwarte gaten. Hij kon er maar niet over ophouden en wist elk gesprek naar dat onderwerp om te buigen. Hoewel hij best veel over het heelal en zwarte gaten wist, was het gewoon irritant dat hij betweterig deed en zo ongeveer alles wilde verklaren aan de hand van zwarte gaten, zoals dingen over tijd, de maatschappij en filosofie."

7. Naamgenoot

"Hij had dezelfde naam als mijn broer. Hoe moest dat nou tijdens de seks!?"

8. Worstenvingers

"Het was op de middelbare school. Ik zat in de onderbouw, hij bovenbouw. Ik heb het uitgemaakt vanwege z’n worstenvingers. Hij was heel groot en kietelde me telkens. Ik haatte dat en zei hem op te houden, maar hij ging door totdat ik blauwe plekken op mijn zij had. Toen ik het uitmaakte begon die mijn zus te stalken."

9. Neusharig

"Hij had hele lange neusharen die uit z’n neus krulden. Zijn persoonlijkheid was top en nu zou ik er ook gewoon wat van gezegd hebben en de relatie er niet om verbroken hebben. Maar toen was ik jong, onaardig en oppervlakkig, dus ik belde hem gewoon niet meer terug."

10. Don't take a seat

"Hij wilde op mijn gezicht zitten.. En hij was niet bepaald klein."

via GIPHY

Lees ook: 4 tekenen dat het niet goed gaat in je relatie